Η bisexual Χρυσή Αυγή - του νεοναζί ο κώλος χωράει δύο δονητές

Επειδή όσα διαβάζουμε στο HOT DOC για τον υπόκοσμο και τη μαφιόζικη οικογένεια Μιχαλολιάκου που εκμεταλλεύεται το χαμηλό iq των υπολοίπων στελεχών μελών και ψηφοφόρων της δεν μας φτάσαν...
Μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε διάφορα κείμενα από σελίδες στο facebook και sites φιλικά σε εμάς και εχθρικά προς την νέα μάστιγα κι επάρατη νόσο της φασιστικής βλακείας.
Λίγα ακόμα αποδεικτικά στοιχεία για την απάτη που συνθέτει η ναζιστική οργάνωση.

Bisexual η Χρυσή Αυγή γιατι πάει και με τα δύο και με τους "εργάτες" και με τις "γραβάτες".



ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ
H Lamda Development του Λάτση, την οποία με τόση θέρμη

υπερασπίστηκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, κατάφερε τελικά να βάλει πόδι στη μαρίνα του Φλοίσβου στο Φάληρο. Οχι μόνη της όμως. Για να μπει έκανε τραστ με τον όμιλο Dogus και θα κάνουν τη δουλειά με 50% ο καθένας. Ο όμιλος Dogus είναι Τούρκικος. Προφανώς, δεν μας απασχολεί καθόλου η καταγωγή των καπιταλιστών που κάνουν μπίζνες και ακόμα λιγότερο μας ενοχλεί να είναι Τούρκοι (ή Ρώσοι ή Καναδοί ή Πακιστανοί ή... ή...). Απλά την επόμενη φορά που κάποιος θα αρνηθεί ότι ο πατριωτισμός στον φασισμό δεν είναι παρά ο φερετζές του πούρου αντεργατισμού, θυμίστε του την ιστορία. Και για όσους δύσπιστους:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63713213
"Σύγκρουση ΚΚΕ - Χρυσής Αυγής στη Βουλή. ΑΦΟΡΜΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΑΤΣΗ
«Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό το μουσείο να κάνει πολύ καλή δουλειά, ευρισκόμενο στα χέρια του Ιδρύματος Λάτση» υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Με αφορμή την τοποθέτηση του Ηλία Παναγιώταρου, ο αγορητής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος έκανε λόγο για «κουρτίνα που έπεσε - κουρτίνα που προσπαθούσε έντεχνα να καλλιεργήσει το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής»:
«Όταν πρόκειται για τους προστάτες, για τα αφεντικά, η Χρυσή Αυγή βγαίνει και μιλά για «δωρεά του Λάτση προς το Δημόσιο». Ποια δωρεά; Εδώ πάνε να κλέψουν το Δημόσιο για να οικονομήσουν, γιατί το μουσείο αυτό ανήκει στο «κοινωφελές» Ίδρυμα του Λάτση και όχι στο ελληνικό Δημόσιο. Μάλιστα, είναι τόσο πατριωτικό αυτό το κοινωφελές Ίδρυμα, που έχει την έδρα του στο Λιχτενστάιν! Είναι τόσο πατριωτικό που πρέπει να το χρηματοδοτήσουμε!»"

http://www.sofokleousin.gr/archives/117832.html
"Deal Λάτση με Τούρκους στο real estate
Συμφωνία συνεργασίας με τον πολυσχιδή τουρκικό όμιλο Dogus αναμένεται να ανακοινώσει η Lamda Development, με αρχικό αντικείμενο μία κοινοπραξία στον χώρο ανάπτυξης ακινήτων τουρισμού και αναψυχής."

...Ο ίδιος ο Χίτλερ άλλωστε είχε δηλώσει εξαρχής, στις 27 Οκτωβρίου 1928, ότι «δεν ανεχόμαστε στις τάξεις μας κανέναν που να επιτίθεται τις ιδέες του Χριστιανισμού. Το κίνημά μας είναι χριστιανικό», ενώ δύο χρόνια πριν, στις 25 Δεκεμβρίου 1
926, είχε ισχυριστεί πως τάχα ήλθε στον κόσμο με αποστολή να ολοκληρώσει το έργο του Ιησού Χριστού! («Ο Χριστός ήταν ο πρώτος και σημαντικότερος πολεμιστής στην μάχη εναντίον του εχθρού της ανθρωπότητας, των Εβραίων. Το έργο του Χριστού άρχισε αλλά δεν στάθηκε δυνατόν να ολοκληρωθεί. Εγώ θα το ολοκληρώσω», βλ. John Willard Toland, «Αδόλφος Χίτλερ: Η Οριστική Βιογραφία» («Adolf Hitler: Τhe Definitive Biography»), Doubleday, 1976, σελ. 222).
http://rassias.gr/1091.html

Διατείνονται ότι δεν απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια καταδικάζοντας το «σάπιο πολιτικό σύστημα» για τα φαινόμενα χλιδής και πολυτέλειας, ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, χρησιμοποιεί μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρήματα των φορολογουμένων για τη διαμονή του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Η Ελένη Ζαρούλια  υπερασπίζεται τα συμφέροντα ιδιωκτήτη πάρκινγκ, επιτήθεται στο δήμο Νέας Ιωνίας, γιατί θεωρεί πως οι πολίτες πρέπει να αναγκάζονται να παρκάρουν μόνο στον ιδιωτικό χώρο που διατίθεται επί πληρωμή, από τον φιλαράκο της...γιαυτό ζήτησε να κλείσουν οι ελεύθεροι χώροι που διαχειρίζεται η δημοτική αρχή...η οποία παρεμπιπτόντως είναι και Αριστερή.
http://www.blog.gr/article.php?id=86573&category_id=40

Για το τέλος θα κάνουμε απλά μερικές επισημάνσεις-ερωτήσεις. 

1.Πως γίνεται οι μισοί χρυσαυγίτες να είναι χεβιμεταλλάδες, με τον αμόρφωτο βουλευτή του περιφημου "εγέρθητο" να έχει εμφανιστεί παντού στο παρελθόν με σχετική αμφίεση και τραγούδια που παραπέμπουν άμεσα στην "σατανολατρεία" που προσπαθούν να καταπολεμήσουν οι χρυσαυγίτες, αναρτώντας φωτογραφίες με κακά video games με θέματα μαγίας και με ξόρκια, τύπου χάρη πότερ, που δήθεν διαβάλουν τα μικρά παιδιά?

2. Πως γίνεται οι μισοί βουλευτές να είναι τόσο χοντρόκωλοι και να αποκαλούν άλλους "μπουχέσες" όπως ο καταπιεσμένος, από ότι φάνηκε, ομοφυλόφιλος Παναγιώταρος το Βαγγέλη Βενιζέλο του Πασοκ?

3. Πως γίνεται να ψεύδονται ότι επιθυμούν την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας και κανείς τους ποτέ να μην συλλαμβάνεται?

4. Πως γίνεται να βρίζουν τους Εβραίους, λες και δεν υπάρχουν κάθε ράτσας φτωχοί σ΄αυτόν τον κόσμο, αλλά οι ίδιοι να είναι φουλ Χριστιανόπληκτοι και δεισιδαίμονες?

5. Πως γίνεται πολλοί από τους ψηφοφόρους νεοναζί να μισούν τους μετανάστες αλλά οι ίδιοι να βρίσκονται αυτή τη στιγμή εξωτερικό, όπως Γερμανία και να εργάζονται εκεί; Είναι και θρασύδειλοι γιατί τα γράφουνε και στα προφίλ τους στο facebook Τόπος Διαμονής: Βαϊμάρη κλπ...

6. Πως γίνεται να λένε πως είναι μόνο κατά των λαθρομεταναστών ενώ στην πραγματικότητα έχουν επιτεθεί άπειρες φορές σε μαγαζιά, όπως στο Περιστέρι, μόνιμων, χρόνιων και πλήρως νομιμοποιημένων μεταναστών;

7. Πως γίνεται να αγοράζουν ακόμα ναρκωτικά από αλβανούς εμπόρους και δεν κάνουν κάτι για να φτιάξουν τα δικά τους τα Ελληνικά και τα Καθαρά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...