How to survive a plague στο Ινστιτούτο Γκέτε 13/12

Το ATHENS PRIDE φέρνει σε πρώτη ευρωπαϊκή προβολή την αμερικανικής παραγωγής ταινία – ντοκιμαντέρ, «HOW TO SURVIVE A PLAGUE»
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:45 στο γερμανικό ινστιτούτο της Αθήνας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS που έχει οριστεί η 1 Δεκεμβρίου και συνοδεύτηκε από τριήμερες εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα και ακτιβιστή Jim Eigo, ένας ηρωικός «plague survivor» από τη Νέα Υόρκη, την Andrea Gilbert στέλεχος του Athens Pride, τον Νίκο Δέδε ιδρυτικό στέλεχος της Θετικής Φωνής και τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο (Συντονιστής των HIV/AIDS ΜΚΟ στο Υπ. Υγείας).
Το «HOW TO SURVIVE A PLAGUE» είναι η ιστορία κάποιων γενναίων ανδρών και γυναικών που σήμερα θα πρέπει να αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία, οι οποίοι κατάφεραν χωρίς καμιά βοήθεια να προκαλέσουν κοινωνική επανάσταση ενάντια στη μάστιγα του aids, όπως και να ανατρέψουν το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί, ωθώντας παράλληλα την επιστημονική κοινότητα και τις αρχές στην επίλυση του προβλήματος, με δυναμικό τρόπο, αντί για την καταδίκη και την καταστροφή.

Πριν την έναρξή της ταινίας (18:00) θα υπάρχει καλωσόρισμα με ένα ποτήρι κρασί η είσοδος είναι δωρεάν και θα υπάρχει ταυτόχρονα ελληνική-αγγλική μετάφραση και νοηματική. Πρόσβαση ΑμεΑ. Η προβολή γίνετε με την υποστήριξη της “Θετικής Φωνής”/
Goethe-Institut Athen,
Ομήρου 14-16, Μετρό Πανεπιστήμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...