Η κυβέρνηση στήνει εκρηκτικά πανηγύρια που την προδίδουν




Οι περισσότερες καταλήψεις υπάρχουν από το 1980. Το όμορφο στην περίπτωση τους είναι πως τα άτομα που τις συντηρούν, με όλα τους τα στραβά και τα καλά, καταφέρνουν να συνεννοούνται και να συγκροτούν ομάδες, που δεν έχουνε σκοπό το προσωπικό όφελος, το οικονομικό κέρδος, αλλά την υπεράσπιση και την ενσάρκωση της ιδεολογίας τους.
Οι Ιερόδουλες που προσπάθησαν πέρσι να κάψουν ως μάγισσες, για να πάρουν τα μάτια μας από το μνημόνιο, φέτος αθωώνονται.
Η βίλα του Ιόλα αφέθηκε στο έλεος του δημοσίου και καταστράφηκε. Αν την είχαν καταλάβει και αυτήν οι αναρχικοί, πάλι το κράτος της Δεξιάς θα ερχόταν σήμερα να μας πεί πως καταστρέφουν περιουσίες και δεν έχουνε δικαίωμα να υπάρχουν. Το κράτος της Δεξιάς επιτίθεται τώρα κατευθείαν στις καταλήψεις, δεν βλέπω όμως να συλλαμβάνει κανέναν "κουκουλοφόρο" από αυτούς που συνομιλούν οι μπάτσοι στα στενά, συνήθως πριν ξεκινήσουν οι πορείες. Ευτυχώς που δεν πέφτουν χημικά, για να επιβαρύνονται οι συληφθέντες με την κατηγορία της Αντιασφυξιογονομασκοκατοχής!
Είναι υποκρισία να κυνηγιούνται συνεχώς οι αναρχικοί και οι νεοναζί να μένουν στο απυρόβλητο. Παράλληλα γίνεται λόγος για τη λίστα Λανγκάρντ αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι αναρχοαριστεροί είναι που βγάλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία;

Γιατί σας πειράζει λοιπόν το συναισθηματικό δέσιμο των συριζέων με τους αναρχικούς; Όταν υπάρχουν άπειρα στοιχεία που αποκαλύπτουν την παρτούζα ΝΔ-Μπάτσων-Νονών-Χρυσής Αυγής; Γιατί αφήνετε τον έναν υπόκοσμο και πιάνετε τον "άλλον", που στο κάτω κάτω, παραδίδει μαθήματα χορού και διδάσκει ελληνικά σε μετανάστες και ταϊζει άστεγους;
Ποιός σας είπε όμως ότι οι Συριζέοι δεν πλακώνονται μαζί τους; Ποιός σας είπε ότι οι Αριστεροί πιστεύουν στον ένοπλο αγώνα; Δεν είμαστε στην κατοχή, επειδή κάποιος καύλωσε και πήρε την πρωτοβουλία να πυροβολεί για την ελευθερία, που υποτίθεται πιστεύει.
Αυτό θεωρείται φασισμός, να αποφασίζει δηλαδή ο ένας, να σώσει τους υπόλοιπους με το έτσι θέλω και με αυτόν τον τρόπο. 
Φασισμό όμως αποτελεί και η στάση της Κυβέρνησης απέναντι σε όσους δεν συμπαθεί ή βρήκε σαν αποδιοπομπαίους τράγους. Τρομοκρατία επίσης αποτέλεσε η δραχμολογία και η φημολογία περί ευρωπαϊκής καταδίκης της Ελλάδος στην υποψία εκλογής μιας Αριστερής Κυβέρνησης.
Όμως, κακά τα ψέματα, κάποιο πρόβλημα πρέπει να προκαλούν στην κοινωνία οι Εξουσιαστές μας, εφόσον δημιουργούνται συνεχώς πυρήνες Αντιεξουσιαστών και γεννιούνται όλο και περισσότεροι ιδεολόγοι. Άραγε θα σκεφτούν ποτέ όλοι αυτοί που κυβερνούν ότι πάνε γυρεύοντας; Έχουν αναρωτηθεί τι τεράστια λάθη πραγματοποιούν και πόσο πολύ αδιαφόρησαν και δεν θέλησαν ποτέ να ακούσουν;
Άραγε πόσοι από σας, ανήκετε στο φαν κλαμπ της Βίσση και βρεθήκατε σε μια πορεία, ανυποψίαστοι και σας συνέλαβαν και σας κατηγόρησαν για εγκληματική συμπεριφορά, σας φόρτωσαν και μια τσάντα με μολότοφ και μάσκες και σας έστειλαν στα δικαστήρια, είτε για να σας φοβίσουν είτε για να πάρουν τα μπόνους τους και να κάνουν και καλά τη δουλειά τους. Φυσικά κανείς σας. Κανείς από σας δεν ξέρει πως είναι όταν βρίσκεται αθώος στην δικαστική αίθουσα με μόνο μάρτυρα κατηγορίας έναν μπάτσο, που δεν έχει καν περάσει και από σχολή.
Με τι μούτρα, ο Κεφαλογιάννης καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται, τη στιγμή που όλη η Κρήτη έχει βουίξει για τις επιθέσεις στα εκλογικά κέντρα, για τη βία και τη νοθεία, όπως λέγεται, που επιχείρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να εκλεγεί βουλευτίνα και η κοράκλα του; Δυστυχώς όσες παπαριές και αν ξεστομίσουν τα στελέχη της κυβέρνησης, ο κόσμος από κάτω θα ψιθυρίζει συνεχώς για τις αλητείες τους.
Δεν σας κάνει εντύπωση που όλα τα κόμματα εναντιώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ;
Δυστυχώς ή ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την πιο δημοκρατική απάντηση. Αυτό γιατί συμμερίζεται  και τους φόβους και των μικροαστών και των παιδιών τους, που θέλουν να τους φάνε. Αν πάλι τα αναρχάκια είναι πλουσιόπαιδα, όπως διατυμπανίζεται από τους συντηρητικούς, τότε επίσης κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον τρόπο ζωής που ακολουθούν οι νοικοκυρέοι και επιδιώκουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, τα οποία εν τέλει αντιστέκονται τόσο σθεναρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξαναζήτησε εκλογές, αφού όπως λέτε όσοι τον αντιπαθείτε "δεν είναι έτοιμος", άρα λοιπόν δεν τον συμφέρει να φάει τον Σαμαρά και να τον κάνει φίρμα, να τον λυπηθούμε κιόλας. Άλλωστε χρόνια τώρα οι αριστεροί, ήταν πάντα οι θερμοκέφαλοι, ανίκανοι, όπως λέτε οι δεξιοί, για σχέδια σωτηρίας. Συνήθως οι αριστεροί φέρονταν όπως ένας άνθρωπος που αφρίζει και ξεσπάει τα νεύρα του μπροστά σου, όχι και να περιμένει πίσω από την πλάτη σου για να σε υπονομεύσει υπογείως. Επιπλέον η ίδια η Νέα Δημοκρατία προδόθηκε από τις ανακοινώσεις της, που φάνηκε πως το μόνο πρόβλημα της ήταν να ενοχοποιήσει και να ζητήσει στο Συριζα να αυτοκαταργηθεί. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τόσο κουτοπόνηροι, που οι ίδιοι αποκάλυψαν πως ο Πρωθυπουργός τους δεν έρχεται ποτέ τις Δευτέρες στο γραφείο...Επιπλέον ποιός αντάρτης έχει κάτσει ποτέ να μαζέψει κάλυκες; 
Πως ξέρουμε ότι δεν ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε δεξιούς μπράβους; Άλλωστε μας έχει συνηθίσει, χρόνια τώρα, σε τέτοια αλληλοξεκαθαρίσματα η ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ εντός πανεπιστημιακού ασύλου. Αμέ! Άλλωστε ο νέος υποψήφιος κι επικρατέστερος από ό,τι μάθαμε για πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Σάκης Ιωαννίδης, Τειτζής από τη Θεσσαλονίκη, που όπως φημολογείται, η στενή παρέα του απ΄το πανεπιστήμιο, ακολούθησε τα χνάρια των ιστορικών στελεχών της παράταξης τους, των δολοφόνων δηλαδή του καθηγητή Τεμπονέρα και τόσων άλλων, που τώρα τρέχει στα δικαστήρια, αφού κατάντησαν παράλυτο ένα συμφοιτητή τους. Σάμπως τον Χατζιδάκη, που χρέωνε τον καφέ στο υπουργικό του γραφείο κάθε μήνα 5000 ευρώ, όπως έλεγαν όσοι εργάστηκαν κοντά του ως το 2009, δικοί του συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ δεν αποδείχτηκε πως τον ξυλοφόρτωσαν μετά;
Αν ήθελε πάλι κι ο ίδιος ο Σαμαράς να φάει τον Τσίπρα δεν θα το είχε κάνει; Υπάρχει διαφορά όμως, οι κοκότες δεν πρόκειται να ξεσηκωθούν αν κάποιος πυροβολήσει τον πρωθυπουργό τους, αντιθέτως σύσσωμη η αριστερά από κάθε χώρο θα εξεγερθεί και θα ηρωοποιήσει  στο τέλος τον ηγέτη της αντιπολίτευσης. Όπως είδαμε στη διαδήλωση για υποστήριξη στις καταλήψεις έδωσαν το παρόν γύρω στα 5000 κόσμος. Πάλι όμως η Συνέλευση εκεί είχε αποφασίσει για μη συγκρουσιακό χαρακτήρα της πορείας...
Συμπεράσματα 
Τα γκαζάκια δουλεύουν για όλους και κρατάνε τους πάντες ευχαριστημένους. Είναι ζήτημα οπτικής.
Τώρα που φάγανε τις καταλήψεις, θα υπάρξει ανάπτυξη βρέ! Θα βγάλουμε λεφτά, δεν θα μας πληρώνει ψίχουλα το αφεντικό και θα μειωθούν οι φόροι! 
Με τις τρομολαγνικές επιθέσεις ο κόσμος δεν πήρε χαμπάρι τα επιπρόσθετα νομοσχέδια και τις μεταρρυθμιστικές προτασούλες, που η νομιμοποίηση τους θα φέρει την απόλυτη μιζέρια κι εξαθλίωση. Η κατάργηση επιδομάτων σε ασθενείς ομάδες, όπως αναπήρων κι οροθετικών δεν αποδεικνύουν κάτι αντίθετο.
Το ΚΚΕ όμως στην παρανομία είχε μεγαλύτερη απήχηση από ό,τι απέκτησε με την νομιμοποίηση του. (Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες).
Δεν έχει καταφέρει να γραφτεί ποτέ ένα αντικομμουνιστικό ποίημα. Οι μορφωμένοι άνθρωποι, οι κοσμοπολίτες, γνωρίζουν καλά να ξεχωρίζουν έννοιες όπως δημοκρατία κι ελευθερία, με όλες τις εκφάνσεις τους. Υπάρχουν και δεξιοί που είναι ανθρώπινοι κι αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα μιας ελευθερίας που μιλά τη γλώσσα των αναρχικών.

Θα εξεγείρονταν ποτέ οι έγχρωμοι, αν οι πολιτισμένοι λευκοί δεν τους καταπίεζαν; 
Θα εξεγείρονταν οι Ομοφυλόφιλοι και τρανσεξουαλικοί αν δεν εξευτελίζονταν κάθε μέρα από τους μπάτσους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...