Τι Αυγή τι Ριζοσπάστης;

Μετά την αποκάλυψη πως στην Αυγή υπάρχουν ή κυριαρχούν ακόμη ΚΝΙΤΕΣ, με αφορμή την καλή κριτική βέβαια στο άτομο της Πάολας Ρεβενιώτη, την κακή προς το έργο του επιμελητή για την ίδια την έκθεση, αλλά τελικά την κάκιστη τραγική "κριτική" του αρθρογράφου-που το κείμενο του εγκρίθηκε φυσικά από το επιτελείο της Εφημερίδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης -άρα τις δικαιολογίες βάλτε τις στους κώλους σας-απέναντι στη ΛΟΑΔ κοινότητα, που μας εκνεύρισε και μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο αφελείς είμαστε να δείχνουμε εμπιστοσύνη....λάβαμε αυτήν την απάντηση από ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

<<Το κανονισα, και θα υπαρξει συντομα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ της επιτροπης δικαιωματων ΣΥΡΙΖΑ προς την Αυγή, οπου θα δημοσιευτει.
Ετσι θα φανει καθαρα οτι την αποψη του ΣΥΡΙΖΑ την εκφραζει το κομμα και οι θεσμικες του επιτροπες και οχι η εφημεριδα, που ειναι λιγο σουπερ μαρκετ και γραφει καθε πικραμενος ο,τι θελει.
Νασος.>>


Ναί μωρέ τι καλά...το βρισίδι της Πάολας στους ΚΝΙΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ το αναδημοσίευσαν 150 ειδησεογραφικά και την ανακοινωσούλα της "επιτροπής" αν την πετύχουμε πουθενά και τη διαβάσουμε, θα είναι ευτύχημα μετά από 10 μέρες...

Τέλος με τις ανακοινώσεις και τα παιχνιδάκια που συνηθίζει η ΝΔούλα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν κατανοήσει το κάθε υποψήφιο κόμμα ενός αόριστου Προοδευτισμού πως επιμένουν, έστω και λίγοι από εμάς, σε ίσα δικαιώματα σε κάθε και οποιονδήποτε τομέα θα μας βρίσκει απέναντι του!
Αυτό το "θα μας βρείτε απέναντι" το χρησιμοποιείτε συχνά στον χώρο, οπότε φαντάζομαι καταλαβαίνετε τη σημασία του...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...