ανΑΙΣΧΗματισμός (η ομοφοβία στην εξουσία)

Κάθε φορά αναρωτιέμαι τι μυαλό έχουν οι ΛΟΑΤ που στηρίζουν σήμερα τα κυβερνητικά κόμματα, αφού είναι σαν να υποτιμούν τους εαυτούς τους.
Αρκετοί ομοφυλόφιλοι αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να εμπλακούν στην πολιτική, να το βουλώσουν και να τα τρώνε.
Είναι γνωστοί αυτοί που έχουν εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία και έχουν καταλάβει ανώτερα αξιώματα.
Ποτέ τους όμως δεν σχολίασαν απολύτως τίποτα.
Η λογική που επικρατεί οδηγεί το συντηρητικό κόμμα εξουσίας και το υποψήφιο στέλεχος σε συμβιβαστικές ανταλλαγές, έναν όρκο σιωπής, έτσι και τα απλά μέλη οδηγούνται να σκέφτονται "μωρέ αυτός είναι μαζί μας, είναι πατριωτικιά αδερφή, οι άλλοι είναι το πρόβλημα".

Αρκετοί ΛΟΑΤ μπερδεύονται θεωρώντας πως (πρέπει να) είναι πρώτα (ευυπόληπτοι) πολίτες και ύστερα σεξουαλικά απελευθερωμένοι, άλλοι πάλι το αντίστροφο. Οι δύο αυτές κατηγορίες έχουνε χάσει το μέτρο, αφού είτε θα αρνούνται απόλυτα τους θεσμούς, είτε θα τους αποδέχονται τυφλά.
Πως όμως να καταφέρει να υπάρξει αρμονία αντί για καθολική ισοπέδωση;

Πως πείθονται κάποιοι ΛΟΑΤ ψηφοφόροι είτε είναι εντός είτε εκτός "κυκλωμάτων", να συνεχίζουν να στηρίζουν τη συγκυβέρνηση;
Είναι τόσο δυνατή η μηχανή της μονταζιέρας της ΝΔ;
Πως ακριβώς αυτά τα κόμματα προσπαθούν να μας πείσουν πως ανήκουν στο "συνταγματικό τόξο" όταν η Χρυσή Αυγή γνώριζε πως η βουλή θα κλείσει, πριν ακόμα γνωστοποιηθεί στα ίδια τα στελέχη της συγκυβέρνησης;
Όταν αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως το βαθύ πασοκ βρίσκεται στην εξουσία και συγκυβερνά με τον "αιώνιο εχθρό του";
Δεκατρία άτομα του νέου κυβερνητικού σχήματος προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Πως θα μας πείσουν ότι είναι ικανοί για διαπραγμάτευση, μόνο και μόνο επειδή αισθάνθηκαν την ανάσα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έχουν αποδείξει επι σειρά ετών τη δουλοπρέπειά τους προς το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο;
Πως θα μας πείσουν ότι εργάζονται για τον λαό όταν ο σκοπός τους έχει αποδεχτεί περίτρανα πως είναι η εξυπηρέτηση συμφερόντων της ελίτ, στην οποία φυσικά θέλουνε να ανήκουν, ακριβώς γιατί αποτελούν την ατόφια Ελληνική μπασκλασαρία;

Αντιδραστικοί, εθνικιστές μα και νεοφιλελεύθεροι, αφού η υποκρισία είναι στη φύση τους, βαθιά συντηρητικοί και κακόγουστοι, συνωμότες και συνωμοσιολόγοι, λαϊκιστές που καμώνονται τους αριστοκράτες με σύμπλεγμα κατωτερότητας και ρεβανσισμού, ομοφοβικοί, τρανσοφοβικοί, τεχνοκράτες δίχως ίχνος φιλολαϊκής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Ας εξετάσουμε μερικά από τα μαργαριτάρια που κάνουν περιουσίες κλέβοντας τους φόρους μας, την ίδια στιγμή που κάποιοι ΛΟΑΤ περιμένουν πως με αυτούς η χώρα θα ανακάμψει.

Στην "αντιβασιλεία" ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος το πρώτο πράγμα που ξεστόμισε για τον βουλευτή που δεν συμφώνησε να συνεχίσει στο ίδιο μνημονιακό ρεύμα ψηφοφοριών ήταν "πουστόγερος".

Στο εσωτερικών ο μικροαστός δημοσιογράφος της δαιμονοποίησης των rave parties του '90, Αργύρης Ντινόπουλος, που έχει ξεστομίσει την περίφημη φράση <<είμαι σίγουρος ότι μια συνιστώσα σας θα είναι και στο Gay Parade, αυτές είναι οι ασχολίες σας>>

Στο υπουργείο παιδείας ο Μάκης Βορίδης, που μέχρι χθες ήταν ηγετίσκος στην εξωκοινοβουλευτική ακροδεξιά. Εγκαλούσε το ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις του με τον αναρχικό κι επαναστατικό χώρο, ποτέ δεν άρθρωσε λέξη βέβαια για την αποκάλυψη της δράσης του ως τρομοκράτης και τραμπούκος που απειλούσε φοιτητές της νομικής με τσεκούρι. Μάλιστα σε αφίσες του Εθνικού Μετώπου έβαζε τίτλο "ενάντια στην Αριστερά που έχει ως ιδεολογία την εθνική υποτέλεια", όταν σήμερα έχει συνυπογράψει υπέρ όλων των μνημονίων, υπέρ της κατάργησης και παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας, υπέρ της διάλυσης των εργατικών σωματείων, υπέρ της μείωσης του βασικού μισθού κλπ κλπ.

Μπορεί ο Βορίδης να μην έχει γράψει αστεία βιβλία όπως ο Άδωνις που παρά τα όσα έχουν αποδειχτεί για τη ζωή των ομοφυλόφιλων στην αρχαία Ελλάδα, εκείνος αδιαφόρησε για τις μεταφράσεις των εκδόσεων και επιστημονικά έγκυρων και διεθνώς αποδεκτών μεταφράσεων της Οξφόρδης, συντάσσοντας τόμους που υποτίθεται αποδείκνυαν, με δικά του στοιχεία και όπως αυτός μετέφρασε μέσα από το κεφάλι του αρχαία κείμενα, πως οι ομοφυλόφιλοι δεν είχαν θέση στην αρχαία Αθήνα, παρά τα χιλιάδες αγγεία με ομοερωτικές παραστάσεις που έχουν ανακαλυφθεί, όπως ακριβώς ο σκατόγερος ο Πλεύρης στο βιβλίο του "Η αλήθεια για τους Εβραίους", του οποίου ο φασίστας γιος βρέθηκε στο ίδιο ψηφοδέλτιο με έναν...κίναιδο και έναν Εβραίο! Για την ιστορία ο Πλεύρης μεταξύ άλλων έχει πει πως οι Εβραίοι προκάλεσαν το ολοκαύτωμα για να βρουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος.... Όλοι αυτοί ανήκουν στην ιδεολογική οικογένεια.

Ο υφυπουργός Οικονομικών επίσης δεν είναι άμοιρος ευθυνών, όχι μόνο για την πιστή εφαρμογή πολιτικών λιτότητας που επέβαλε η Τρόικα, αλλά και για την διάσωση και κάλυψη της γυναικούλας του η οποία δολοφόνησε ένα 15χρονο αγόρι, χτυπώντας το, την ώρα που έκανε ποδήλατο, με το τζιπ της.
Δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία και δεν ασχολήθηκε κανένα κανάλι με την υπόθεσή της σε αντίθεση με τον απερχόμενο δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη, που τον κατηγόρησαν ακόμα και για τον κατακλυσμό του Νώε με πρώτο και καλύτερο τον Πρετεντέρη στην Ανατροπή να βγαίνει και να λέει "μαυρίστε τους".
Η σύζυγος του Γιώργου Μαυραγάνη όμως δεν ήταν ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στον Λάτση, δεν την ένοιαζε αν θα γίνει μητροπολιτικό πάρκο ή mall, οπότε αν και ο αριστερός δήμαρχος κατηγορήθηκε ως φυσικός αυτουργός του θανάτου του 13χρονου στο λούνα παρκ, τη Μαυραγάνη ουδείς αναζήτησε, ουδείς κατηγόρησε.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραμένει στο Ναυτιλίας, ο άνθρωπος που δεν εργάστηκε ποτέ του και τα βρήκε όλα έτοιμα, όπως ακριβώς κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά μη έχοντας κανένα σοβαρό επιχείρημα ενάντια στην αντιπολίτευση ουκ ολίγες φορές ξεστόμισαν τη φράσεις απύθμενου λαϊκισμού και υποκρισίας όπως "να μας δείξει ο Τσίπρας τα ένσημά του" ή "άμα ο φορολογούμενος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι ας πουλήσει το σπίτι του".

Λοβέρδος ο...σοσια-ληστής ως υπουργός εξευτέλισε δημοσίως, για ψηφοθηρικούς λόγους, εκδιδόμενες γυναίκες, για τις οποίες βέβαια ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη παρόλο που αποδείχτηκε το τραγικό του λάθος, μιας που όσες δεν ήταν τελικά οροθετικές και στιγματίστηκαν τριπλά δικαιώθηκαν ύστερα δικαστικά. Δεν αναρωτήθηκε ποτέ με ποιο τρόπο βρέθηκαν εκεί, αν ήταν επιλογή τους, για ποιο λόγο δέχονταν να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη και μάλιστα για ελάχιστα χρήματα ή ποιοι τις ανάγκαζαν. Μάζεψε καμιά 20αριά και τις έριξε στην πυρά όπως τις υποτιθέμενες μάγισσες τον μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...