Πόσο "ιεραποστολικό" είναι το sex των Θρησκόληπτων;

Το ότι εν έτη 2014 υπάρχουν άνθρωποι θρησκόληπτοι που διαλαλούν πως τα ίσα δικαιώματα για τους ομοφυλόφιλους θα προκαλέσουν νέες διεκδικήσεις και απαιτήσεις από τους κτηνοβάτες, νεκρόφιλους, παιδόφιλους κλπ το καταλαβαίνουμε, το ότι οι πλέον ομοφοβικοί καταλήγουν να αποκαλύπτονται Αλουέλες μας ξεπερνάει και δεν ξέρουμε αν πρέπει να το δούμε κωμικά ή τραγικά!

Είναι συνηθισμένο να μας κατηγορούν για παιδεραστία διάφοροι ετεροφυλόφιλοι άντρες, αυτό γιατί οι περισσότεροι είναι παιδεραστές και ονειρεύονται να γαμάνε ανήλικα κοριτσάκια, οπότε είναι αδύνατον να κατανοήσουν πως στους περισσότερους από εμάς η ψωλή αρέσει τριχωτή και όχι...αμούστακη!
Είναι επίσης πάγια τακτική να κατηγορείς για το τι βλέπεις στις κλειδαρότρυπες κάποιων άλλων, επειδή προσπαθείς να καλύψεις όσα συμβαίνουν αν κοιτάξει κανείς τη δική σου κλειδαρότρυπα!

Οι σημερινοί ΛΟΑΤ μεγάλωσαν κι ανατράφηκαν σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες, αυτό μάλλον αποτελεί λεπτομερεία ή ακόμα χειρότερα την κατάλληλη δικαιολογία στα μάτια εκείνων που θεωρούν πως το να είσαι ομοφυφόφιλος είναι ζήτημα επιλογής!
Έχει καταντήσει κουραστικό όμως όσοι επιθυμούμε να ζούμε ελεύθερα να πρέπει να μεταπείθουμε συνεχώς εκείνους που έχουν μεγαλώσει μαθαίνοντας να ενοχοποιούν τον έρωτα.

Παραθέτουμε μερικές χρήσιμες σελίδες για να δείτε πως αρκετοί είναι οι Αμερικάνοι Φονταμενταλιστές, θρησκόληπτοι, συντηρητικοί, φασίστες και ρατσιστές (γιατί κι η Αμερική έχει την Κου Κλουξ Κλαν της) που αποκαλύφτηκε πως αν και εξασκούσαν συχνά το άθλημα της Ρητορικής Μίσους ενάντια στους ανοιχτά ομοφυλόφιλους, οι ίδιοι ουκ ολίγες φορές παραδόθηκαν στις ...σατανικές ηδονές!

4. Popular Married Christian DJ John Balyo Fired After Arrest at Big Ticket Festival for Child Sex Crimes

Χριστιανοί ιερείς κι απόστολοι αποκαλύφτηκε πως ήταν παιδεραστές, ιδιοκτήτες κλινικών θεραπείας της ομοφυλοφιλίας κάναν outing στα γεράματα, ενώ Ρεπουμπλικάνοι πολιτευτές υπερασπιστές των  αξιών πιάστηκαν στα πράσα φορώντας ζαρτιέρες!
Αποκορύφωμα για τα Ελληνικά δεδομένα οι δύο μπάτσοι που βέβαια ακόμα δεν μάθαμε τα ονόματά τους σε αντίθεση με άλλων ποινικών, οι οποίοι πλήρωναν για να βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση βιασμούς ανηλίκων.

Η ΛΟΑΤ κοινότητα πρέπει να πάψει να αποδέχεται και να συγκαλύπτει εκείνους που αποδεδειγμένα δεν είναι ετεροφυλόφιλοι, αλλά όχι μόνο δεν παίρνουν θέση, αλλά έχουν το θράσος να παριστάνουν κιόλας τους τιμητές του υποτιθέμενου "φυσιολογικού" και των παραδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...