Δηλώσεις Μιχελογιαννάκη-Αντίκτυπο στο Συριζα

Ομοφυλόφιλε Γιατί τους Ψηφίζεις?
Στις 8 Νοεμβρίου ο γάλλος γερουσιαστής Serge Dassault ισχυρίστηκε πως «Η ομοφυλοφιλία συνέβαλε στην παρακμή της Ελλάδας», ύστερα στις 11 του ίδιου μήνα κατηγορήθηκε ο νέος (μόνο κοινοβουλευτικά) συνεργαζόμενος με το Συριζα, ανεξάρτητος βουλευτής, αγαπητός όπως λέγεται στην Κρήτη, για δηλώσεις του περι ομοφοβίας. Είναι η πολλοστή φορά που κατηγορείται ο Συριζα από τους εχθρούς κι αντιπάλους του, για το σταλινικό dna, για συντηρητικές θέσεις κι άλλα τέτοια σαχλά. Οι αφορμές που βρίσκουν μερικοί για να χτυπήσουν το Συριζα στα μάτια των ομοφυλόφιλων πολιτών είναι πολλές, κατα καιρούς έχει κατηγορηθεί και ο Δημήτρης Παπαδημούλης και πολλοί άλλοι, των οποίων οι δηλώσεις και το νόημα παρερμηνεύτηκαν εντελώς. 
Ο Μιχελογιαννάκης λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με τον Γάλλο συντηρητικό γερουσιαστή, απλώς είναι ένας λαϊκός τύπος, λίγο βλαχάκος που μιλάει απλά και λέει εκείνη την ώρα πως με τα Μνημόνια θα φτάσουμε σε σημείο οι άντρες, βρε παιδί μου, αφού δεν θα μας φτάνουν τα λεφτά για να χτυπάμε γκόμενες ούτε και να κάνουμε παιδιά, τα οποία θεωρούνται πλέον τεκμήρια πολυτελείας, να πηδιόμαστε μεταξύ μας....
Προσωπικά όχι μόνο δεν άκουσα τίποτα το ομοφοβικό, αλλά έχοντας σώας τας φρένας, καταλαβαίνω ακριβώς τι ήθελε να πει αυτός ο λαϊκότατος τύπος, αφού ουσιαστικά τα ίδια συζητάω κι εγώ με τις παρέες μου. 

Δεν είπε κάτι διαφορετικό, δεν μας καταδίκασε ως ανώμαλους, είπε απλώς, αυτό που γνωρίζουν όλοι, πως από την αρχαιότητα για παράδειγμα, οι πολεμιστές, λόγω έλλειψης γυναικών, ξελάφρωναν αναμεταξύ τους, τώρα που οι γυναίκες προτιμούν τους γέρους με λεφτά, λόγω ανάγκης καλοπέρασης και επιβίωσης, οι άντρες τι θα κάνουν; 



Ένα αστείο λαϊκό σχόλιο, μετατράπηκε σε αφορμή για ακονισμό των μαχαιριών, διαφόρων ορκισμένων εχθρών του Συριζα και της Αριστεράς γενικότερα. 

Θυμάμαι διάφορους gay από την Νέα Δημοκρατία να λένε πως αγαπούν την Ντόρα, η οποία μιλούσε για Κωλομπαράδες στον Παπαδημούλη...άντε τώρα να κατηγορίσεις την Ντόρα ως ομοφοβική, εγώ τουλάχιστον δεν το έκανα, είμαι αρκετά σοβαρός για πέσω στο επίπεδο των ΑντιΣυριζέων. Από την άλλη όταν ο Ψωμιάδης έβγαινε κι έλεγε για τους γκέυ φίλους του πως συμφωνούν με το κράξιμο που μας ρίχνει, κανείς σας δεν σήκωνε κεφάλι, παράλληλα ακούγαμε και τον GAP να μας λέει για τους αντιεξουσιαστές φίλους του και για την κάνναβη που δεν αποποινικοποίησε ποτέ. Πριν λίγο καιρό πάντως καμία νεοδημοκράτισσα πούστρα δεν ασχολήθηκε με τις δηλώσεις του εκνευριστικού καθυστερημένου ενοχλητικότατου κι υστερικού βουλευτή που είπε τη φράση τύπου "άντε στο Συριζα να κάνεις κάνα gay pride".

Όσοι ανήκετε σε κόμματα, θα πρέπει να υπερασπίζεστε τους ευατούς σας ανοιχτά. Αυτή η επιλεκτική κατάσταση δεν βοηθάει κανέναν, τουλάχιστον αποφασίστε αν θέλετε να στηρίξετε ένα κόμμα που έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, όπως το Συριζα, να επιφέρει αλλαγές καθοριστικές για τη ζωή μας και όχι να παίζετε με τις λέξεις.

Εδώ θα βρείτε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...