Gay γονείς ή Aόρατοι γονείς;

Παρά την άνοδο του φασισμού, διεθνώς, όλο και περισσότερες χώρες ειδικά εδώ στην Ευρώπη αποδέχονται και εγκρίνουν θεσμικά πλέον το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων πολιτών να δημιουργούν οικογένεια.

Ένα παιδί χρειάζεται αγάπη και κατανόηση, έχει όμως ανάγκη και από πρότυπα. Το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό ένας φλώρος βγήκε να υπερασπιστεί δημόσια τις μητέρες του, δεν φέρνει την άνοιξη. Δυστυχώς δεν μπορείς να αποδείξεις με ευκολία σε κάποιον πως αν και γκέϊ μπορείς να μεγαλώσεις ένα κοριτσάκι σωστά. Από που κι ως που άλλωστε "πούστης πράμα" θα γνωρίζεις εσύ τι συμβαίνει με την περίοδο της κόρης σου, για να την συμβουλέψεις σωστά; Από που κι ως που ζητάς να αναλάβεις το μεγάλωμα ενός αγοριού που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και όχι να ταιριάζει ρούχα; Από που κι ως που θες και καλά που θα το κάνεις και πρόβλημα κανένα να μην έχουν τα παιδιά σου με σένα και τον σύντροφο που τα μεγαλώνετε, να βρεθούν σε ένα σχολείο όπου οι υπόλοιποι γονείς δεν θα αποδέχονται τέτοια φαινόμενα και τα υπόλοιπα παιδάκια θα φωνάζουν τον μπαμπά σου πούστη;


Δυστυχώς μιλάμε για χώρες του εξωτερικού όπου οι γιαγιάδες το gay pride το περιμένουν πως και πως, γιατί ξέρουν ότι φέρνει χαρά και λεφτά στην πόλη τους, ενώ εδώ όσο καλός γονιός και να είσαι πάντα θα υπάρχει το θεσμικό και νομικό κενό να μην προστατεύει την ιδιότυπη οικογένεια που θα θελήσεις να φτιάξεις. 
Ας μην κοιτάμε εγωιστικά τον κόσμο των ετεροφυλόφιλων, εκτός κι αν είμαστε διατεθειμένοι να βολευτούμε με τα ανίψια μας, ή απλώς να πολεμήσουμε και να διεκδικήσουμε από κάθε μεριά και με κάθε τρόπο ίσα δικαιώματα όπως και υποχρεώσεις στην προσπάθεια. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είναι οι Έλληνες γκέϊ για να γίνουν γονείς, ούτε όμως μπορώ να τους απαγορεύσω την ελπίδα και την πεποίθηση ότι μπορούν. Άλλωστε τα γκέϊ ζευγάρια είναι πιο ευέλικτα στα παιχνίδια ρόλων. Επίσης πάντα υπάρχει η περίπτωση ένας γκέϊ άντρας να παντρευτεί μια λεσβία και να κάνουν ένα παιδί, που δεν θα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο Ελληνικό περιβάλλον, πίσω από την κάλυψη ενός λευκού γάμου...
  
Δεν φτάνει πάντως που έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, που οι μισοί γνωστοί μας μεταναστεύουν και που συνεχώς μας απειλεί η δεξιά κι η άκρα δεξιά πως θα μας φάνε οι ξένοι, έχουνε το θράσος να φορολογούν πλέον όσες οικογένειες αποκτούν περισσότερα παιδιά, θεωρείσαι δηλαδή πλούσιος αν γίνεις πατέρας, τα παιδιά στην Νεοφιλελεύθερη πια Ελλάδα θεωρούνται Τεκμήριο Πολυτελείας!

Ένα βίντεο για τους άπιστους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...