Ξύπνα ψυχή μου δώσε ρεύμα...

Πολεμόχαρη φυλή μου, φακάτοι και φακάτες που δεν έχετε στήσει κώλο στη τρομολαγνεία, γνωρίζετε καλά πως η μόνη κάβλα γεννημένη σε ψήφο φλερτάρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χέσε με αν μου πεις πως δεν έχει πρόγραμμα, δαύτοι που έχουν, τι καταλάβαμε; Και στο κάτω- κάτω εμείς θα κάνουμε το πρόγραμμα, δικό μας παιχνίδι είναι. Φτάνει πια η εθνική συνεννόηση με μπλε και πράσινους κόκκους και μαλακτικό το Κουβέλη... (ναι ουδέτερο, δεν έγραψα λάθος).

Είναι λυπηρό να ακούω νέους να μιλάνε σα παραιτημένοι συνταξιούχοι, που περιμένουν να λιάσουν τους κώλους τους στην Λούτσα, αναμένοντας την επόμενη δόση. Gay κσε-Gay αν έχεις κάποιο υπόβαθρο με αρχίδια καταλαβαίνεις ποιο είναι το σωστό.

Οι περιπλανώμενες Κασσάνδρες που φέρνουν την καταστροφή στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ από πότε άραγε έχουν να γαμηθούν; Δεν γίνομαι χυδαίος αλλά αν είσαι αγάμητος δε μπορείς να σκεφτείς σωστά, γυρνοβολάς σα τη ξαναμμένη σκύλα και λερώνεις με τα σάλια σου...

Εθνικόφρονες, αμερικανόφρoνες, πολιτικά τσουτσέκια και αμοραλίστικα ρετάλια στα τελεπαράθυρα Bye bye κσεκουμπάει! Έως εδώ! Ήρθε η ώρα να σας κάνουμε κσεπαρεού. Και όπως είπε και η Ρώπα: “Τους βουλιάζουμε και αλλάζουμε”. Δε πάει άλλο, εσύ δε το βλέπεις;



Πως μπορείς να πέφτεις τόσο χαμηλά αγνοώντας επιδειχτικά 2500 αυτόχειρες λόγω χρεών και λατρεύοντας τον τουφεκαλέυρη τον Σαμαρά που μου φόρεσε τη μουτσούνα του σωτήρα. Αι σιχτίρ καρνάβαλοι, σας πήραμε πρέφα. Αν θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν κάτι ας κουνήσουν τους καλοταϊσμένους κώλους τους, και ας πάνε τάφο τάφο να ζητάνε συγνώμη.

Αλέξη, εσύ να ξέρεις δεν είμαστε δεδομένοι, σε τραβάμε με νύχια και με δόντια πάνω στην εξουσία αλλά πρόσεξε! Δεν θα σου χαριστούμε. Εκπτώσεις στα όνειρα μας, τέλος! Σε τραβάμε προς την εξουσία για να δουλέψεις για την αλλαγή που τελικά ποτέ δεν ήρθε, άργησε τριάντα χρόνια και. Τότε που όλοι ονειρευτήκαμε μια άλλη Ελλάδα και επενδύσαμε στο ΠΑΣΟΚ. Και αντί η Ελλάδα να κινηθεί προς το όραμα, γίναμε τελικά αυτό που προφήτευσε ο Χαραλαμπίδης το ’96, μια Ελλάδα τουρκομπαρόκ, ένα φτωχό και συρρικνωμένο βιλαέτι, ένα γερμανικό Λάντεν!

Τέλος τα δάκρυα, τέλος η γκρίνια, τέλος η κλάψα, ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξουμε τη χώρα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ να μη μπορεί, θα το κάνουμε μόνοι μας. Αρκεί να φύγουνε αυτοί οι ξεπουλημένοι. Δώσε τρέλα! Μπες στο ρόλο, έλα! Πιάσε συναίσθημα Βάκχας! Βρίσκεσαι ήδη στον Κιθαιρώνα! Δώσε!

«ΣΚΥΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΣ, ΤΡΕΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΜΟΛΗΘΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΞΗ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ ΚΕΝΤΗΣTEEEEEEEEEEE!!!!!»

Α ρε Πέγκυ Καρά!

Ας σοβαρευτούμε. Ξύπνα τον Έλληνα μέσα σου, είμαστε ο λαός του “Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή” . Πως τολμάς να το ξεχνάς αυτό; Έλληνα...
Ή εμείς θα αλλάξουμε την Ευρώπη ή καλύτερα να φύγουμε αν δε θέλει να αλλάξει. Δεν είναι ευρωπαϊκή οικογένεια αυτή, γερμανικό τουρλουμπούκι είναι. Ας πάει κάποιος αρχιδάτος εκεί στις Βρυξέλλες και ας πει τι θέλουμε. «Κύριοι εταίροι, είμαστε μαζί ή όχι; Αν είμαστε μαζί γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε δε ξέρω πόσα δισεκατομμύρια το χρόνο για εξοπλισμούς; Δεν μπορεί η ευρωπαϊκή μου οικογένεια να μου διασφαλίσει την ελευθερία μου; Αν όχι δε βλέπω λόγο να είμαστε εντός» Απλά τα πράγματα.

Αναγέννηση τώρα! Στις καρδιές, στις ψυχές στο δικαίωμα στο όνειρο! Να πάει να γαμηθεί το μνημόνιο. Αυτό είναι το πρόβλημα; Η μήπως η σαπίλα; Μποχάει έλεγε και η Μαλβίνα. Άντε, ακόμα να σας ξυπνήσει η μπόχα;

Πολεμόχαρη φυλή μου, ήρθε η ώρα να πολεμήσεις ξανά. Ο φόβος τρώει τα σωθικά, αγνόησε τον. Κλείσε τα αυτιά στις σειρήνες της ψευτοκαταστροφής.

Ας με συγχωρέσει ο Σαββόπουλος που θα παραφράσω έστω και αδέξια το αριστούργημα του.

Με αεροπλάνα και με βαπόρια, και με τους φίλους τους παλιούς,
τριγυρνάμε στα σκοτάδια , και όμως εσύ δε μας ακούς,
Δε μας ακούς που τραγουδάμε,
με φωνές ηλεκτρικές, μες’ τις υπόγειες στοές,
ώσπου οι τροχιές μας συναντάνε, τις βασικές σου τις αρχές.

Ο αέρας μου τελειώνει, γιομίζει σκόνη και περνά,
Έζησα 40 χρόνια, σε ένα κατώι μυστικό.
Σε αυτό το τόπο όσοι αγαπούνε τρώνε βρώμικο ψωμί
Τρώνε βρώμικο ψωμί.
Και οι πόθοι τους ακολουθούνε, Υπόγεια διαδρομή.

Χθες το βράδυ είδα ένα φίλο, σα ξωτικό να τριγυρνά.
Πάνω στη μοτοσυκλέτα, και πίσω τρέχανε σκυλιά
Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα, βάλε στα ρούχα σου φωτιά
βάλε στα όργανα φωτιά,
να τιναχτεί σα μαύρο πνεύμα, η τρομερή μας η λαλιά.

Αυτούς τους στίχους κάνε λάβαρο Έλληνα, είμαι εδώ και σε περιμένω να ξεκινήσουμε.

Κώστας ο Παρείσακτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...