Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει (πάλι) για τις υψηλές τιμές του ΙΚΕΑ & την μείωση μισθού της Μακρυπούλια

Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι το νέο ΠΑΣΟΚ αυτοί που συγκυβερνούν με το ΠΑΣΟΚ. Λένε πως το ποσοστό που χάσανε είναι το "κακό" Πασόκ και πήγε στον Σύριζα. Δηλαδή αν γινόταν αυτό το ποσοστό να γυρνούσε πάλι σ'αυτούς θα το επέστρεφαν πίσω...Υπονοούν φαίνεται πως το σωστό θα ήταν αυτό το ποσοστό να μην ψηφίζει καθόλου. Και εμεις όταν θα ξεφουσκώσει η ΧΑ θα λέμε οτι όλοι αυτοί που την ψήφιζαν μετακόμισαν στη Δεξιά.
Πάντως η Γυναίκα του Λοβέρδου, πρώην υπουργού υγείας του ΜΠΑΤΣΟΚ, που διορίστηκε και χωρις ΑΣΕΠ, εξαιρείται από την διαθεσιμότητα. Πιο προκλητικός και θρασύς πεθαίνεις. 
Εμείς έχουμε να πληρώνουμε υπέρογκους φόρους μόνο που αναπνέουμε, δεν ξέρουμε πια αν πρέπει να φάμε τις σάρκες των συμπολιτών μας επειδή είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή καταζητούμενα λαμόγια όπως οι 30αριδες της Energa, ή τελικά τις δικές σάρκες μας επειδή τόσα χρόνια τους ψηφίζαμε.
Όσοι ζούμε με τους γονείς μας, θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατάσταση αφού τα 500 ευρώ δεν φτάνουν, κυρίως όταν έχεις να φάς καθημερινά σε εισιτήρια και φαγητό και τσιγάρα τουλάχιστον 10 ευρώ. Όπως και να δώσεις για δικά σου έπιπλα 100 ευρώ περισσότερα, από όσα θα έδινες στο ΙΚΕΑ της Γερμανίας.
Όσοι είμαστε πιο τυχεροί και ζούμε από ενοίκια μας τα παίρνει όλα το κράτος με φόρους και φοράκια. Οι ενοικιαστές δεν πληρώνονται, άρα δεν ανταποδίδουν κιόλας. Αλήθεια τόσο κομπλεξικοί είναι οι Ευρωπαίοι που θέλουν να μας πάρουνε τα σπίτια μας;
Η βενζίνη στα ύψη και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς μια βόλτα έξω απ΄την αθήνα.
Μόνο οι πόρνες πολυτελείας έχουνε τώρα ευκαιρίες για αποδοτική εργασία, όπως τα προϊόντα πολυτελείας που αυξάνουν τις τιμές τους, που σε καιρό κρίσης γνωρίζουν άνθιση. Μια ματιά στις πωλήσεις της Louis Vuitton θα σας κατατοπίσει.
Οι ιερόδουλες πάλι του δρόμου και των φτηνών μπουρδέλων καίγονται σαν μάγισσες. Όπως στην Ουγκάντα καίγονται οι Ομοφυλόφιλοι επειδή η κυβέρνηση θεωρεί πως έτσι θα εξευμενίσει τα πλήθη και θα τους δώσει την ψευδαίσθηση πως κάποιος άλλος φταίει για την φτώχεια τους. Όπως στην Αφρική που κυνηγούν τους Αλμπίνους γιατι παραμυθιάζονται από ψευτομάγους, πως τα κόκαλα τους έχουν μαγικές ιδιότητες. Όπως στην Ελλάδα που για τα λάθη της Ορθόδοξης Εκκλησίας φταίνε οι υπόλοιπες θρησκείες, όπως και για τα Χρυσά Αυγά φταίνε για όλα οι μετανάστες (Δείτε πως ξεγελάει την εφορία ο Μιχαλολιάκος και για ποιούς λόγους ποινικοποιεί σωρηδόν μετανάστες)
ΡΙΚΣΣΥ θυμίζει μάρκα τροφής για σκύλους, αλλά σε τίποτα δεν θα θυμίσει Ριζοσπαστική Σοσιαλδημοκρατική Ρήξη...
Όλα αυτά τελικά για να σωθεί η Ελλάδα, ή η Ευρώπη των τραπεζών και η Γυναίκα του Λοβέρδου;
Ο τύπος την παντρεύτηκε για να κρύψει την πουστιά του....Τι να λέμε τώρα!
Μπρός τον δρόμο που χάραξε ο Χατζηγιάννης..που στηρίζει και ΝΔ παρέα με τον Ρέμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...