Έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες απολαμβάνουν το gay sex



Τι έδειξε η έρευνα του Pornhub για τις 'προτιμήσεις' των γυναικών;

<<Εγώ θα σε κάνω άντρα!>>
Δεν είναι ασυνήθιστο όταν διάφορες γυναίκες κάνουν παρέα με gay άνδρες, πάντα να υπάρχουν περιπτώσεις που δεν θα δυσκολεύονται και οι δύο μεριές να απολαμβάνουν προκλήσεις, μπαίνοντας σε ρόλους θηράματος ή θηρευτή. Πολλές φιλικές σχέσεις αποπνέουν ερωτισμό. Σίγουρα για κάποιους Gay άνδρες υπήρξαν γυναίκες που τους τράβηξαν την προσοχή, θέλοντας να τους κατακτήσουν. Αν μάλιστα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κατάφεραν κιόλας θα περιέγραψαν τις εμπειρίες τους κάνοντας άλλες γυναίκες να θέλουν να πετύχουν το ίδιο.

Πολλοί άνδρες αν και ομοφοβικοί αρέσκονται στο λεσβιακό σεξ, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες με το gay πορνό, αν κι εκείνες είναι συνήθως ανοιχτόμυαλες, προοδευτικές και δεν ντρέπονται. Μόνο που στην πατριαρχική κοινωνία μας, έστω την Ελληνική, έχει επικρατήσει η νοοτροπία και η αισθητική του άντρα ως κύριου αποδέκτη ευχαρίστησης, ως πιθανού τσοντάκια ή ανώμαλου. Για τις γυναίκες ακόμα αναρωτιόμαστε αν έχουν οργασμό ή πως επιτυγχάνουν την προσποίησή του, παρά το γεγονός ότι λίγο πολύ ανήκουμε στη Δύση. Στο εξωτερικό όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεδιαλύνουν, ή έστω η εξέλιξη του διαδικτύου αποδεικνύει πως κάτω απ΄το πέπλο της σοβαροφάνειας κρύβεται κάτι άλλο. Ένα απλό παράδειγμα είναι το γεγονός πως για τους άντρες εννοείται πως αυνανίζονται, αλλά για τις γυναίκες συνήθως επικρατεί σιωπή. Ευτυχώς πάντα υπάρχουν πιο έμπειρες και δυναμικές γυναίκες, την ίδια στιγμή που υπάρχουν άντρες που αμφισβητούν την κυριαρχία του φαλλού ως αρχετυπικού θεσμού και τη σεξουλαική διείσδυση ως μέσο επιβολής. Δεν είναι τυχαίο πως οι milfs βρίσκονται στη δεύτερη θέση της λίστας προτιμήσεων των ανδρών, παρά το ότι κάποιοι από αυτούς θα αποκαλούσαν δημόσια μια μεσήλικη πατσαβούρια και γριά. Βέβαια δεν είναι και τυχαίο πως οι 40άρες και οι 17άρες αποτελούν απαγορευμένες κατηγορίες. Οι πρώτες λόγω του νεαρού και άσπιλου, οι δεύτερες λόγω του ότι είναι συνήθως μητέρες και σοβαρές, ενώ παράλληλα δεν αποτελούν την κατηγορία που διαφημίζεται με το τσουβάλι στα μήντια όπως αυτή της 27άρας π.χ. που θεωρείται φυσιολογικό να κάνει άγριο σεξ και να φωτογραφίζεται με σεξυ εσώρουχα.
Στις δύο παραπάνω κατηγορίες ο άντρας διεγείρεται προσπαθώντας να διαβρώσει και να αποδομήσει την εικόνα είτε της αγνότητας, είτε της συντηρητικότητας, το ίδιο όμως ισχύει τελικά και για τις γυναίκες που επιθυμούν να δαμάσουν το αρσενικό.

Σε πολλές γυναίκες λοιπόν αρέσει να παίζουν με την τρύπα των αγοριών τους, να ανταλλάσσουν τη συντροφιά τρίτων, να παρακολουθούν, να συμμετέχουν, να απολαμβάνουν πέρα από το εγγυημένο . Οι εναλλαγές ρόλων ανάμεσα σε μοντέρνα ζευγάρια έχουν σχεδόν απενεχοποιηθεί. Η σεξουαλική διαφοροποίηση στις μέρες μας έχει αρχίσει να γίνεται πιο διακριτή και κατανοητή όσο και προσεγγίσιμη, υπάρχουν π.χ. τσόντες με γυναίκες στο ρόλο του επιβήτορα πάνω σε άλλους άντρες, τόσο φλώρους όσο και brutal. Αλλά και άπειρες bisexual πορνοταινίες. Αυτές οι σεξουαλικές πρακτικές δεν προκαλούν στα ζευγάρι τίποτα υποψίες ομοφυλοφιλίας, όπως θα υποθέταμε παλιότερα, δεν τους απασχολεί η ομοφυλοφιλία ως κάτι αρνητικό οπότε δεν φοβούνται πλέον τις ταμπέλες, ούτε τους φοβίζει ο πειραματισμός αλλά μάλλον τους διεγείρει αυτή η ποικιλομορφία. Η ορθόδοξη στάση στο σεξ στις μέρες μας δεν αφορά κανέναν. Ο πρωκτός είναι ερωτογενής ζώνη και η δαιμονοποίηση της ευχαρίστησης που προσφέρει δεν ακυρώνει την πραγματικότητα, με την οποία σήμερα πολλές ετεροφυλόφιλες γυναίκες είναι εξοικειωμένες. Τα ερωτικά βοηθήματα, όπως ζώνες με πλαστικό ομοίωμα δεν εφευρέθηκαν και δεν πωλούνται μονάχα σε συγκεκριμένες ομάδες. Ο άντρας έπαψε να θεωρεί την τρύπα του ως απαγορευμένη ζώνη και η γυναίκα όσο πιο πολύ απελευθερώνεται και ανακαλύπτει, τόσο περισσότερο θα αρνείται να δεχτεί την απολυτότητα των επιβεβλημένων ρόλων. 

Αν ο κάγκουρας της διπλανής πόρτας σήμερα αισθάνεται πιο σίγουρος για τα θέλω του και δεν κρίνει, είναι γιατί κάποιες κοπέλες που γνώρισε φάνηκαν αρκετά ανοιχτόμυαλες ώστε να ξεκλειδώσουν όλες εκείνες τις σεξουαλικές δυνατότητες που σε άλλους θα ακούγονταν αηδιαστικές, απαγορευμένες, μυστήριες ή ακατανόητες.

Γιαυτό δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η ακόλουθη έρευνα που αναφέρει πως το gay πορνό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που απολαμβάνουν να παρακολουθούν περισσότερο οι γυναίκες χρήστριες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα οι γυναίκες παρακολουθούν λεσβιακό πορνό (αυτό βέβαια μπορεί να αφορά κυρίως τις λεσβίες χρήστριες) ή gay σεξ, ύστερα έρχεται το εφηβικό και οι αισθησιακές τσόντες που απευθύνονται συγκεκριμένα στο γυναικείο κοινό. Οι ταινίες αυτές απευθύνονται σε γυναίκες τονίζοντας τον αισθησιασμό, χωρίς κάποιος να τις πνίγει, να τις χαστουκίζει ή γενικότερα να εξευτελίζονται για χάριν της τσόντας, παρόλαυτά το τρίο αλλά και το gangbang έχουν πληκτρολογηθεί άπειρες φορές από ότι φαίνεται στην έρευνα, σε αντίθεση με τους άνδρες που οι παρτούζες καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις στις διαδικτυακές προτιμήσεις τους. Ήδη έχουνε δημιουργηθεί blogs και forums για γυναίκες που αγαπούν το gay πορνό, σχολιάζοντας τι τους αρέσει και τι περιμένουν από τους πρωταγωνιστές του.

Όπως λοιπόν ένας άντρας αρέσκεται να βλέπει δυο πιπίνια να χαμουρεύονται έτσι και μια γυναίκα μπορεί να αρέσκεται να βλέπει δυο αντρικά χείλη με γένια να ενώνονται. Το ότι οι πρωταγωνιστές σε μια ταινία είναι δύο άντρες δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει το αντικείμενο του πόθου της με κάθε πιθανό τρόπο. Άλλωστε η γυναίκα αυτή δεν αισθάνεται ενοχές με τη διαδικασία της διείδυσης, άρα ούτε με τον εαυτό της ως γυναίκα και με τα όρια που άλλοι πιο οπισθοδρομικοί και συμπλεγματικοί θα έθεταν.
Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό επιδέχονται πολλές ερμηνείες όπως π.χ. μια γυναίκα να έχει απενεχοποιήσει και αποδομήσει το πρότυπο που θέλει τον άντρα αποκλειστικό επιβήτορα και είτε της παρουσιάζεται απλώς κάτι διαφορετικό που τη διεγείρει, είτε δεν γουστάρει καθόλου να βλέπει άλλες γυναίκες στο κρεβάτι -μπορεί να θέλει να είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια εντός κι εκτός της φαντασίας της, είτε παίρνει την εκδίκησή της από τον φαλλό από τον οποίο λόγω βιολογικής (αλλά και κοινωνικής) κατασκευής εκείνη ως θηλυκό διαφοροποιήθηκε, δημιουργώντας της έτσι κάποιο είδος φετιχισμού, είτε βλέπει τον εαυτό της μέσα από έναν άντρα εκείνη τη στιγμή, είτε της αρέσει απλά το σεξ όπως κι αν γίνεται αυτό.
Οι γυναίκες βέβαια παραμένουν οι περισσότερο κουτσομπόλες, αφού φαίνεται πως αρκετές έχουν αναζητήσει το βίντεο της Kim Kardasian, αλλά και της Miley Cyrus, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο ακόμα.

Η βιομηχανία πορνό έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα σήμερα, μα τίποτα από όσα και να δούμε δεν μπορεί να μην έχει προηγηθεί ήδη από την εποχή των Ρωμαϊκών οργίων, της μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, ή σε εξωτικές φυλές ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...