Τζιναβωτή Παραλία



Στα καλιαρντά, το ρήμα τζινάβω έχει πολλές σημασίες, όπως καταλαβαίνω, νιώθω, πονηρεύομαι, οπότε τζιναβοτός είναι ο πονηρεμένος, ο μυημένος στον τζιναβόκοσμο.
Αυτή η μυστική παραλία λοιπόν, βρίσκεται λίγο έξω από την αθήνα, εδώ και δεκαετίες έχει καθιερωθεί σαν τόπος συνάντησης-συνεύρεσης, κυρίως ανδρών που τους αρέσει ο γυμνισμός, η άπλα, η ησυχία αλλά και οι διακριτικές γνωριμίες. Η θάλασσα εκεί είναι πολύ καθαρή, γεμάτη αλάτι και αρκετούς, βέβαια, αχινούς γιαυτό και να προσέχετε, αν και μέσα σε αυτά τα κρυστάλλινα νερά δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία να διακρίνετε που κολυμπάτε και που πατώνετε. Η παραλία βρίσκεται, κάπου κρυμμένη, κάτω από την εθνική οδό μετά την Ελευσίνα. Πάνω από την παραλία βρίσκεται ο δρόμος της παλιάς εθνικής, που συχνά περαστικοί με τα αυτοκίνητα τους και τις μηχανές σταματούν, βολιδοσκοπούν κι ανιχνεύουν το μέρος. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να σας παρατηρήσουν την ώρα που θα λιάζεστε, να τους αρέσετε και να κατέβουν να σας γνωρίσουν. Θα καταλάβουν τι ζητάτε, αφού το ίδιο θα ζητάνε και αυτοί. Το καλοκαίρι πολλές φορές, στο πρώτο μέρος της παραλίας, θα συναντήσετε και εκνευριστικότατες οικογένειες και αντίσκηνα. Τα στρέητ ζευγάρια όμως, είναι φιλήσυχα, ευγενικά συνήθως και δεν θα σας προκαλέσουν πρόβλημα. Κάθε καρυδιάς καρύδι θα συναντήσετε εκεί, ψώλαρους, τεκνά, τσολάκια, αλήτες, γλοιώδεις τύπους, μικρότερους και μεγαλύτερους έτοιμους να καυλώσουν, ή όχι μαζί σας, δυστυχώς! Το δαχτυλάκι μόνο να κουνήσετε, ή να πάτε καμιά μια βόλτα κατα μήκος της παραλίας που με τους βράχους και τα θαμνάκια μοιάζει να διαχωρίζεται κλιμακωτά σε μυστικά δωμάτια. Συνήθως με τα τεκνά που γνωρίζουν το μέρος, από τις γύρω εργατοπεριοχές, δεν θα συναντήσετε δυσκολία να τα γνωρίσετε, αφού είτε στρέητ είτε γκέυ να περάσει καλά ο πούτσος τους θα θέλουνε. Πάρτε λοιπόν τις μούτζες φίλες σας και επισκεπτείτε μια γρήγορη αλλά μεγάλη βόλτα την εκπληκτική αυτή παραλία και ας κερδίσει η καλύτερη!
Υ.Γ.
 
Εμείς δεν πάμε εκεί για σεξ, οπότε δεν θα σας δώσουμε οδηγίες για το πως θα πάτε. Θέλουμε την ησυχία μας κι όχι τον κάθε καυλωμένο να μας τσιτώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...