Μάτια μου δημόσια το δηλώνω...

Μερικές φορές στην αθήνα, σε βρίζουν οι περαστικοί, σε κοιτάνε παράξενα, αυτό συμβαίνει αν περπατάς αγκαλιά με το γκομενάκι σου, άλλες φορές αδιαφορούν πλήρως ακόμα κι αν φιλιέσαι δημόσια, μπροστά τους για να τους προκαλέσεις.
Γελοιότητες που κάνουν οι ετεροφυλόφιλοι, δεν χρειάζεται να κάνουμε και εμείς. Δεν είμαστε τόσο λυσσάριδες να καθόμαστε μπροστά σε κόσμο, στο πιο απίθανο μέρος, να φασωνόμαστε.

Η πραγματικότητα βρίσκεται στη μέση. Είναι σπαστικό και τα στρέητ ζευγάρια να χαμουρεύονται όπου λάχει, ενώ εμείς να φοβόμαστε τις αντιδράσεις του κάθε παρανοικού. Γιαυτό λοιπόν ωφείλουμε να παλεύουμε μέχρι να γίνει κατανοητό σε όλους πως δεν έχει σημασία το είδος του ζευγαριού αλλά πως ενοχλεί, αν τελικά μας ενοχλεί, αποκλειστικά και μόνο η πράξη αυτή στον δημόσιο χώρο.

Αργότερα θα παλέψουμε αν δεν έχουμε προλάβει να εξελιχθούμε τόσο, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να γαμιούνται και να μην λυσσάνε όταν θα βλέπουνε ζευγάρια, κάθε είδους, να χαμουρεύονται σε δημόσια θέα.

Υπάρχει και άλλη άποψη που λέει πως όλοι οι επιβάτες ενός λεωφορείου έχουνε κάνει τις προστυχές τους και τις ανωμαλίες τους, αλλά στα κρυφά, οπότε κι εσύ δεν χρειάζεται να τους προκαλείς και να αυτοΚράζεσαι μόνος σου...

Για να τελειώνουμε τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαίωματα πρέπει να τα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες, εφόσον κάποιοι εκφράζονται ελεύθερα δεν γίνεται κάποιοι άλλοι να φοβούνται!

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί περιστατικά βίας, σε ένα παλιό μαγαζί στο γκάζι, το grande dame, που συνήθιζαν να επισκέπτονται λούγκρες, ομοφοβικές με τον ίδιο τους τον εαυτό, κιουρίες δηθενιάρες, σιτεμένες, εγκεφαλικά πνευματικά και σωματικά, είχε εκδιωχθεί βράδυ πρωτοχρονιάς ζευγάρι ανδρών, το οποίο προχώρισε σε μήνυση, στις δύο ελεεινές ιδιοκτήτριες, ενώ είχε διαπιστωθεί πως είχανε επιπλήξει και εκδιώξει ξανά και στρέητ ζευγάρι, οι αφεντικίνες του απαράδεκτου μαγαζιού ήταν πιθανότατα και ομοφοβικές λεσβίες οι ίδιες, που περίμεναν πιο κυριλέ κόσμο φαίνεται στον νέο τους χώρο, γιατί είχανε συνηθίσει από το Κολωνάκι, οι οποίες ύστερα, με την έκταση που πήρε το θέμα, ζήτησαν συμβιβασμό...χωρίς βέβαια καμμιά συγγνώμη!
Ακόμα στη πλατεία του γκαζίου, σε λεωφορεία και στάσεις, έχουνε καταγραφεί διάφορα ομοφοβικά περιστατικά. Εν τέλει κανείς δεν γνωρίζει αν όλοι αυτοί οι επιτιθέμενοι ανήκουν σε φασιστικές οργανώσεις ή απλώς είναι μικροαστοί μαλάκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...