Φεμινίστριες της παράνοιας



Επιστολές διαμαρτυρίας από οργισμένες φεμινιστικές οργανώσεις έφτασαν στα γραφεία του περιοδικού Vogue Hommes International ύστερα από την κυκλοφορία του νέου τεύχους με το εξώφυλλο να παρουσιάζει μια διάσημη μοντέλα του 90' Stephane Saymour να γραπώνεται "βίαια" από τα χέρια του αρσενικού-συναδέλφου Marlon Teixeira. Προφανώς δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως μια (μισός αιώνας) γυναίκα κρατιέται τόσο καλά. Για έναν θεατή που δεν ανήκει στην κατηγορία των γραφικών που βλέπουνε παντού εχθρούς, η φωτογραφία περισσότερο ερωτικό πάθος αποπνέει παρά παρά βία και απόπειρα στραγγαλισμού.
 
Θυμήθηκα τις σκανδαλώδεις ιστορίες με τις διάφορες παλαβιάρες της δύσης, που εκστρατεύανε υπέρ της αποκλειστικής χορτοφαγίας, οι μισές έδειχναν στα 30 τους πιο γερασμένες από τις 50άρες μαγείρισσες, των διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών, που τα τρώγανε όλα και δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα υγείας. Σε αντίθεση φυσικά με τις "οικολόγριες" που λόγω προβλημάτων στην υγεία τους, αποτέλεσμα της αυστηρής αυτής διατροφής, που δεν συνάδει φυσικά με την φύση του παμφάγου ανθρώπου, ξεκίνησαν να τρώνε στα κρυφά για να μην ξαναρρωστήσουν, όπως τις συμβούλευσαν οι μυστικοί τους γιατροί, ενώ συνέχιζαν να παριστάνουν τις πρέσβειρες των ζαρζαβατικών, αλλά για κακή τους τύχη τις ανακάλυψαν και τις έκαναν ρεζίλι.
 
Σκέφτομαι ακόμα τους παρανοϊκούς Σκανδιναβούς που επέβαλαν φόρο στα προϊόντα με λιπαρά, δήθεν για να προστατεύσουν την υγεία των πολιτών. Τους φασίστες αντικαπνιστές, που δεν εκστρατεύουν κατά των χημικών που χρησιμοποιούνται από τις εταιρίες, αλλά κατά των ελεύθερων ανθρώπων που θέλουν να καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, εφόσον κιόλας φορολογούνται. Που θέλουν να πίνουν τα ποτάκια τους, σε ένα χώρο που δεν θα βρωμάει μασχαλίλα και θα αποστειρώνεται από την ευεργετική επίδραση του καπνού. Άλλωστε όσοι δεν γουστάρουν ας βρούνε δικές τους "δημόσιες στέγες" για να προστατεύουν τα ρούχα τους από τη μυρωδιά του τσιγάρου. Από τις χημικές αντιδράσεις ολόκληρης της παραγωγικής βιομηχανίας, που είναι βλαβερές για τους καταναλωτές πότε ακριβώς μας προστάτευσαν; Καμία ασφαλιστική εταιρία, λοιπόν, δεν πρέπει να έχει δικαίωμα να κατατάσσει σε ξεχωριστές ομάδες, όπως υψηλού κινδύνου, εκείνους που αρέσκονται να φουμάρουν και να καταναλώνουν είδη πολυτελείας (που θεωρούνται πλέον τα προϊόντα καπνού και τα αλκοολούχα) μιας που άπειροι υγιεινολάγνοι και μη καπνιστές πεθάναν από καρκίνο και μάλιστα στους πνεύμονες. Οι μελέτες οι στρατευμένες, κατευθυνόμενων επιστημόνων, που μπορεί να έχουν ανακαλύψει ως και το αντίδοτο κατά του aids, αλλά δεν το αποκαλύπτουν για ευνόητους λόγους, δεν με απασχολούν!
 
Θυμήθηκα επίσης τις υστερίες των Σκανδιναβών φεμινιστριών, που θέλουν να απαγορεύσουν την πορνεία, να θεσπίσουν νόμους κατά των αντρών που κατουράνε όρθιοι κι ελεύθερα στους δρόμους, που απαγάγουν παιδιά από οικογένειες (κάτι που συμβαίνει και στην Αγγλία και στην Γερμανία), δήθεν για να τα προστατεύσουν από την κακή διαπαιδαγώγηση των γονέων τους, αλλά στην ουσία έχουνε συστήσει υπόγειο κύκλωμα εμπορίας παιδιών (child trafficking) με την βοήθεια της αστυνομίας που χωρίς εντάλματα και αποδείξεις υπακούει στις υποδείξεις παρανομούντων κρατικών λειτουργών και εισβάλουν σε σπίτια με διάφορες ανυπόστατες και αστήριχτες κατηγορίες σε βάρος των ανυποψίαστων, για αυτές τις παιδοκλεψίες, κηδεμόνων. Ακόμα οι τραγικές αυτές φεμινίστριες κότες κατάφεραν την απόλυση ενός πολύ αγαπητού και δημοκράτη παρουσιαστή, στη Φιλανδία, όταν σε μια από τις εκπομπές του, τοποθέτησε ένα κουτάκι μπύρας για να διακοσμήσει το σκηνικό, ώστε να καταλαβαίνουν οι τηλεθεατές πως το θέμα της ημέρας ήταν το αλκοόλ.
 
Όλα τα πράγματα στη ζωή μας θέλουν μέτρο, όπως π.χ. η μεγάλη ποσότητα βιταμινών στον οργανισμό μας θα προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ένα τσιγαράκι πάλι, χαλαρώνει τα νεύρα, σε βοηθά να ενεργηθείς και να χωνέψεις και το φαγητό.

Με τέτοιους τρόπους δεν αντιμετωπίζεται η πατριαρχία πάντως!
 
 

1 σχόλιο:

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...