Τι πρέπει να ξέρουμε για τους νεοναζί που αγαπάμε.

Εμάς τους γκέυ πάντα μας χρησιμοποιούσανε μέχρι να τους κάνουμε τη δουλειά. Ύστερα μας έστελναν στα κρεματόρια.
Έτσι έκανε και ο Χίτλερ στους γκέυ στρατιωτικούς και κομματικους του συνεργάτες που τον ανέδειξαν.
Πατήστε εδώ για να δείτε Ποιά η σχέση Ομοφυλοφιλίας και Ναζισμού.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ένα εκπληκτικό ακόμα άρθρο Ο Μελιγαλάς και η νέα εθνικοφροσύνη.

Μια μέρα λοιπόν πήγαμε και τους ρήξαμε εμείς πρώτοι στο πηγάδι, πριν προλάβουν να μας ρίξουνε αυτοί όπως σχεδίαζαν. Σήμερα οι νεοναζί τιμούν την μνήμη των "δολοφονημένων" προτύπων τους και ομοϊδεατών τους!
Χίτες και Ταγματασφαλίτες τους αποκαλούσαν τότε.

Θύματα του Ολοκαυτώματος αποτελούν μεταξύ άλλων
15.000 ομοφυλόφιλοι
και 100.000 Κομμουνιστές.


Ναί ο Στάλιν διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και στην αρχή επίσης συνεργάστηκε με τον Χίτλερ. Οι Ρώσοι όμως πέθαναν κατά χιλιάδες για να αντιμετωπίσουν στο τέλος τον όλεθρο του φασισμού που θα κατέλυε την Ευρώπη. Ο κόσμος είχε μοιραστεί, από τους αρχηγούς των μεγάλων δυνάμεων και ο Χίτλερ βρισκόταν απέξω.
Οι αριστεροί της Ελλάδος δεν γνώριζαν τι σηνέβαινε στα κομμουνιστικά κράτη, άλλη ουτοπία ονειρεύονταν και πριν αναλάβει την εξουσία ο Στάλιν τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα, τότε γεννήθηκε και η Ρωσική Πρωτοπορία στην τέχνη και το κίνημα των Κονστρουκτιβιστών καλλιτεχνών. Βεβαίως και Γερμανοί πολίτες και στρατιώτες δεν γνώριζαν για τα εργοστάσια θανάτου, αλλά μια χαρά τον ψήφισαν τον Χίτλερ και γνώριζαν το μένος για τους Εβραίους και τους διαφορετικούς, μια χαρά γνώριζαν για την Άρια φυλή που ήθελαν να φτιάξουν οι Ναζιστές.

 
Στην Κατόχή όμως όλοι ξέρανε με ποιούς είναι, γιατί εδώ παίζαμε στην έδρα μας. Την ώρα που παιδιά πεθαίναν απ΄τη πείνα, αρκετοί ήταν και οι προδότες Μαυραγορίτες που έκαναν περιουσίες σε βάρος συνανθρώπων τους. Ενώ οι αριστεροί και οι κομμουνιστές έστηναν ομάδες Αντίστασης. Αυτό φάνηκε και μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου οι Αριστεροί παρόλο που παρέδωσαν τα όπλα και υπέγραψαν ανακοχή με την συνθήκη της Βάρκιζας 12 Φεβρουαρίου 1945 αμέσως ξεκίνησαν να διώκονται και να εξορίζονται ή να βασανίζονται για να υπογράψουν δηλώσεις μετανοίας αλλιώς θα τους σκότωναν. Επιπλέον όταν ήρθαν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα για να δώσουν τα λεφτά από το σχέδιο Μάρσαλ φρικάρανε τόσο πολύ με τις λιγοστές οικογένειες της ανώτερης τάξης που είχανε καταφέρει να κυριαρχήσουν και εκμεταλλεύονταν στυγνά τον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό. 

Πως κατάφεραν όλοι αυτοί οι απατεώνες και εγκληματίες να αυτοπροσδιοριστούν ως πατριώτες και να καπηλεύονται μέχρι σήμερα την έννοια του έθνους δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν θα μπορέσω τελικά ποτέ-ελπίζω-να συμπαραταχθώ με όλο αυτό το κράμα που ονομάζεται δεξιά και που από αυτήν απορρέουν οι νεοδημοκράτες, οι φιλελεύθεροι όπως και οι βασιλικοί και οι χουντικοί και οι σημερινοί χρυσαυγίτες. Όλοι αυτοί οι σκατάνθρωποι τους έχω χεσμένους τιμής ένεκεν στα θύματα Ελλήνων που αγωνίστηκαν και αδιαφορώ αν με αποδέχονται ...επειδή είμαι καλό target group = οικονομικός - πελατειακός στόχος!

 
Εκείνοι που απελευθέρωσαν την χώρα μας κυνηγήθηκαν κι εξαφανίστηκαν, γιατί όσο αυτοί αγωνίζονταν για την ελευθερία, κάποιοι άλλοι καταλάμβαναν αξιώματα επί Γερμανικής κατοχής, που διατήρησαν μέσα από την μαύρη αγορά και την αρπαγή περιουσιών για ένα κομμάτι ψωμί.

Όπως και να το κάνουμε, σαν Έλληνες πολίτες θα επιλέξουμε ιστορικά το μέρος των κομμουνιστών ανταρτών και αντιναζιστών, όχι το μέρος εκείνων που στην κατοχή πουλούσαν λάδι και παίρνανε σε αντάλλαγμα χωράφια, που συνεργάζονταν με τους γερμανούς κατακτητές και ύστερα φόρεσαν κουκούλες και κατέδιδαν γείτονες τους επειδή ήταν αριστεροί. Δεν είμαστε με το μέρος εκείνων που ξεπουλήθηκαν και ύστερα φόρεσαν τη μάσκα του πατριώτη και του εθνικιστή και παρίσταναν τους έντιμους, που βασάνισαν ανθρώπους επι χούντας και σκότωσαν τον πολεμιστή της ειρήνης και της δημοκρατίας τον Γρηγόρη Λαμπράκη.


 
Κάτι που διαβάσαμε και μας άρεσε στο LEFT.gr
 
Το παιχνίδι είναι παλιό... Τόσο παλιό όσο και ο Μητσοτάκης. Και τόσο, μα τόσο γνωστό...
Γνωστό από την Κατοχή, όταν η "ενοχλητική" Αριστερά δεν άφηνε σε ησυχία τους ναζιστές Γερμανούς... Τότε που οι φιλήσυχοι νοικοκυραίοι στήριζαν τα Τάγματα Ασφαλείας. 
Γνωστό, επίσης, και από το 1965, όταν ο επίτιμος ηγήθηκε της Αποστασίας. Οι αριστεροί δεν κάθισαν και πάλι φρόνιμα... Με "ακραίες" διαδηλώσεις και "ενοχλητικά" συλλαλητήρια, θορύβησαν τους πάντα "κάθομαι στ' αυγά μου" νοικοκυραίους που ζήτησαν από το στρατό και τα χουντικά τανκς να βάλουν μια... άλφα τάξη στον τόπο. 
 
Και μετά... Πάλι τα ίδια η Αριστερά! Εκεί που επικρατούσε τάξη και ασφάλεια, αντίσταση αυτοί! Και εκεί του το '73 το καθεστώς των συνταγματαρχών ετοίμαζε το φιλελεύθερο πολιτικό του κουστουμάκι, να σου το Πολυτεχνείο! 
Τς... Τς... Τς... Μια ζωή στην ανομία η Αριστερά...
 
 Γιαυτό λοιπόν δεν πρέπει να μας απασχολεί αν οι Χρυσαυγίτες μας αποδέχονται ή όχι. Έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια βρε αδερφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...