Η Συνωμοσιολογία ως όπλο κάθε εξουσίας (τα Πογκρόμ κατά των μειονοτικών πληθυσμών)

Την πρώτη Απριλίου 1933 (ημέρα Σάββατο), πριν από 80 χρόνια ξεκινά το ναζιστικό ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ των εβραϊκών επιχειρήσεων. Είναι το πρώτο μέτρο εναντίον των Εβραίων που θα εξελιχθεί στις πολιτικές της τελικής λύσης και στο ολοκαύτωμα. Η κυβέρνηση των ναζί είχε συμπληρώσει μόλις 60 μέρες στην εξουσία (και 7 μέρες από τη κατάργηση της δημοκρατίας). Την καμπάνια εγκαινίασε ο Γκέμπελς σε μια μαζική διαδήλωση μίσους.  Από τη σελίδα Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης, τα πρώτα σημάδια του σκότους έκαναν την εμφάνιση τους, από μέσα ξεπήδησαν όλα τα δαιμόνια που κατέστρεψαν τον τότε κόσμο. Οι Γερμανοί ταπεινωμένοι, έψαχναν τρόπο να επακάμψουν χαρίζοντας στον Χίτλερ και το κόμμα των Ναζί την απόλυτη εξουσία. Για όσους έχουμε δει το BENT και είχαμε συνειδητοποιήσει πως η σημερινή κρίση θύμιζε πολύ την παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929 σίγουρα δεν παρηγορηθήκαμε από τα λόγια του Καρλ Μαρξ πως "η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα". Μόνο φάρσα δεν μπορεί να θεωρηθεί η κατάσταση που έχουν περιέλθει οι κοινωνικές αξίες μας. Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές σίγουρα δεν είναι φάρσα, ούτε το γεγονός πως όσοι "καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται", στηρίζουν αυτές τις οικονομικές πολιτικές και κάθονταν στα αυγά τους τα χρόνια της Γερμανικής κατοχής. Στο τέλος άλλωστε οι Δυτικοί έτσι συμφώνησαν να χωρίσουνε τον κόσμο με τη Συμφωνία της Γιάλτας.
Κανείς από αυτούς και τότε όπως και σήμερα δεν είναι σίγουρος για ό,τι κάνει όπως και το τι θα προκύψει, με τις αποφάσεις του, στο μέλλον. Ένα πείραμα ακολουθούσε ο λαός και τότε όπως και σήμερα.

Τα εργοστάσια θανάτου του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, έκλεισαν, οι ιδέες όμως στις οποίες στηρίχτηκαν όλο και θεριεύουν στα μυαλά των εκμεταλλευτών, των ανίκανων, των απελπισμένων και φυσικά των αμόρφωτων. 

Η Χριστιανική εκκλησία όπως και η Χρυσή Αυγή κι ο Ναζισμός κατηγορούν για συνωμοσίες ενάντια στους λαούς, τη Μασονία, τις αιρέσεις και γενικά όλους τους υπόλοιπους που δεν βλέπουν την αλήθεια της ζωής με τα ίδια μάτια. Στην πραγματικότητα η εκκλησία είναι η πρώτη στις Μασονικές πρακτικές, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χρυσάφι, το μαύρο, οι ίντριγκες μέσα στους κόλπους της, η προσπάθεια κάθε στελέχους της για αναρρίχηση σε μεγαλύτερα αξιώματα, αλλά και η μαύρη μαγεία, οι μαγγανείες, η έννοια της καθαρότητας, η νεκροφιλία, η κοκαλολατρεία. Παρόμοια χαρακτηριστικά, λατρείες, ιδέες και πρακτικές, αποκαλύπτονται και πίσω από την Αποκρυφιστική ιστορία των Ναζί  

Τι θα ήταν άραγε ο Θεός χωρίς τον Διάβολο;

Δυστυχώς ή ευτυχώς και το Άγιον Όρος και η Ελβετία των τραπεζών στάθηκαν εντελώς ουδέτερες μπροστά στον όλεθρο.

Δεν θέλω φυσικά να συσχετίσω την Ορθόδοξη Ελληνική ή όποια άλλη Χριστιανική Εκκλησία με τον Αποκρυφισμό και την ιδεολογία των Ναζί, θέλω απλώς να καταδείξω τον τρόπο που λειτουργούν και οι δύο, όπως φέρονται δηλαδή και οι κρυφοί ομοφυλόφιλοι, που όταν ανακαλύψει ο ένας στην τοπική κοινωνία του έναν άλλον ομοφυλόφιλο, στην αρχή του την πέφτει κι αν δεν κάτσει το σκηνικό, είτε τον απειλεί πως θα τον καρφώσει, είτε κακιώνει και τον κουτσομπολεύει παντού, θεωρώντας πως καλύπτει έτσι τα δικά του ίχνη.

Στον Μεσαίωνα μετά τις Σταυροφορίες οι Ναίτες Ιππότες θεωρήθηκαν απειλή και εξουδετερώθηκαν από την εξουσία, στάλθηκαν στην Ιερά Εξέταση και κάηκαν στην πυρά ως αιρετικοί και σατανιστές.
Οι νεόΤουρκοι θεώρησαν τους Έλληνες (όπως και τους Αρμένιους και τους Εβραίους) κατοίκους της Κωνσταντινούπολης υπαίτιους για τα όποια δεινά που βίωσαν, έτσι στήθηκε το πογκρόμ των Σεπτεμβριανών με συνθήματα όπως "η Τουρκία στους Τούρκους", "Πολίτη μίλα Τουρκικά"

Δηλαδή ο Μασόνος που δεν κοιτάζει φύλο και χρώμα και σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά ενισχύει τα μέλη του ισότιμα είναι μια βλαβερή σέχτα για τον λαό, αλλά οι χρυσαυγίτες που προσφέρουν "αίμα" μονάχα σε Έλληνες και προχωρούν σε τόσες ρατσιστικές επιθέσεις και σεξιστικούς διαχωρισμούς, είναι καλοί Χριστιανοί... 

Αυτή την αθεράπευτη Νεκροφιλία την κόλλησαν και οι σύγχρονοι Έλληνες, θεωρώντας πως δεν είναι οι ίδιοι ανίκανοι, αλλά πως ξένες δυνάμεις του έβαζαν εμπόδια επειδή τους ζήλευαν για την ανωτεροσύνη τους. 
Δηλαδή κατηγορώ τους διαρρήκτες, που αν και ποτέ δεν παραβίασαν το σπίτι μου, θεωρώ πως ο λόγος που δεν απέκτησα χρυσαφικά είναι επειδή ήμουν σίγουρος πως θα μου έκλεβαν εκείνοι, ή απλώς όσα χρυσαφικά έχω τα κρύβω από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου δήθεν για να προστατέψω την "κοινή" περιουσία μας από τους "κοινούς" εξωτερικούς εχθρούς.

Φυσικά το '40 υπήρξαν πάρα πολλοί παπάδες και μητροπολίτες μας (όπως και σήμερα ευτυχώς) που αντιστάθηκαν σθεναρά στον ξεριζωμό των Ελληνοεβραίων. Ενώ οι Κομμουνιστές αντάρτες και ουσιαστικά οι μοναδικοί αντιστασιακοί της Κατοχής δεν απέβαλαν την Χριστιανική τους πίστη.
Οι Έλληνες όμως σαν λαός δεν είναι τυχαίο που από τότε φάνηκαν αρκετά αναίσθητοι και αχάριστοι μπροστά στους Εβραίους της Θεσσαλονίκης που θανατώθηκαν. Τα εγγόνια μαυραγοριτών, που τότε βάφτισαν την προδοσία τους εθνική αξία και πολιτική ορθότητα, είναι που σήμερα ψηφίζουν ή χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή και εμπιστεύονται παρανοϊκές ιστορίες της σχολής Λιακόπουλου και Πλεύρη.

Οι Άριοι πάντως, δεν ήτανε ποτέ λευκοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...