Συναγωγές Φασιστών αποτελούν δυο ξενοδοχεία στην Αθήνα

President Hotel
Ariston Hotel
Όχι δεν μαζεύονται για παρτούζες και ναρκωτικά, όπως τους έχουμε συνηθίσει, ούτε για να κάνουν βασανιστήρια σε όλους όσους δεν ανήκουν στην παπΆρια φυλή τους. Τώρα μαζεύονται κάθε είδους μικροαστοί κι όλη η πλέμπα η καλή. Γέροι με τις γριές τους, αποτυχημένοι νέοι και διάφοροι ούγκανοι που ψάχνουν απεγνωσμένα κάπου να ανήκουν, νέες που ψάχνουν για γκόμενο και αθώα παιδάκια που δεν τους φταίνε σε τίποτα.
Μαζεύονται και γιορτάζουν πότε για τους μύκητες των ποδιών της Ζαρούλια που έκανε θεραπεία με Gehwol και φύγανε, πότε για την Χούντα και πόσο καλά τα είχανε με τους Αμερικανούς τότε ...για να τους αφήσουν στο τέλος ξεκρέμαστους, που όταν πια δεν τη χρειάζονταν τη Χούντα την άφησαν να πέσει, για να χάσουνε μαζί και την μισή Κύπρο, οι έξυπνοι υπερπατριώται.

Στη Γερμανία έψαχνε το νεοναζιστικό κόμμα, λίγο καιρό πριν, έναν μεγάλο χώρο για να κάνει το συνέδριο του, αλλά κανείς Χριστιανός δεν βρισκόταν, βρε αδερφέ, να τους νοικιάσει ένα μέρος να κάνουν τη δουλειά τους, όσα λεφτά κι αν του έδιναν!
Έτσι πήγανε και στήσανε το χιτλερικό παρτάκι τους σε ένα ανοιχτό πάρκινγκ. Με τόση σκατίλα βέβαια, ευτυχώς που ο χώρος ήταν ανοιχτός, να αερίζεται κιόλας!

Στην Ελλάδα της κρίσης δεν είναι μονάχα οι κόπανοι που έχουν ανάγκη, οπότε πουλάνε τη ψυχή τους στο διάολο και νοικιάζουν διαμερίσματα τους για να στεγάζει τα γραφεία της η παρακρατική οργάνωση, είναι και το President Hotel στη λεωφόρο Κηφισίας αλλά και το Ariston Hotel στο σταθμό Λαρίσης που φυλάει τα ελεύθερα και δημόσια πάρκινγκ περιμετρικά του εξωτερικού του χώρου, διώχνοντας όλους τους άλλους κατοίκους, για τα μέλη της οργάνωσης που περικυκλώνουν το τετράγωνο κάθε απόγευμα, αφού τα γραφεία τους βρίσκονται δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο, το οποίο επίσης φιλοξενεί, εκτός από έγχρωμους τουρίστες και φασισταριά γεμάτα τατουάζ με σβάστικες.


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!

Επιπλέον είναι κωμικοτραγικό να ντρέπεται το Μηχαλολιακέϊκο για το Μπουρδελοξενοδοχείο του το οποίο βγήκε στο σφυρί αφού η βουλευτίνα Ζαρούλια κι ο Ελληνάρας αδερφούλης της χρωστάνε στην εφορία, δηλαδή στο δημόσιο δηλαδή είναι κι αυτοί ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και δεν ξέρω τι άλλα συνθήματα έχουνε φωνάξει τα μόγκολα μες στην καταραμένη αυτή Βουλή!

άρθρο Φεβρουαρίου από το Κουτί της Πανδώρας: Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο των Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια

Κάτι τρέχει με το President 

Αναδημοσίευση από http://left.gr/news/kati-trehei-me-president
Ημερομηνία: 16/04/2013 17:00
Του Πέτρου Κατσάκου


Μετά τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας που παρέδωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η παρέα του στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με πληροφορίες το President ανοίγει τις πύλες του σε μια ακόμη χουντοσύναξη ανήμερα της επετείου της 21ης Απριλίου.

Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η ευκολία με την οποία η διεύθυνση του ξενοδοχείου φιλοξενεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό το τελευταίο διάστημα νεοναζιστικές και φιλοχουντικές εκδηλώσεις. Και αν στην περίπτωση των «φροντιστηρίων» της Χρυσής Αυγής, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έκαναν λόγο για μια εκδήλωση ενός πολιτικού κόμματος, η συγκέντρωση των φιλοχουντικών αποτελεί πρόκληση στους δημοκρατικούς θεσμούς. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 της Κυριακής 21/4/2013 στο ξενοδοχείο President, προσκλήθηκε να παραβρεθεί και η σύζυγος του Παπαδόπουλου, Δέσποινα.

Κεντρικός ομιλητής στην χουντοσύναξη των νοσταλγών της 21ης Απριλίου θα είναι ο Π. Μπόλαρης, πρωτεργάτης του «κινήματος της πιτζάμας», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν και οι στενοί συνεργάτες του δικτάτορα Παπαδόπουλου, Αριστείδης Δημόπουλος (υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας επί χούντας και πρώην ευρωβουλευτής της ΕΠΕΝ), καθώς και ο ξάδελφος του δικτάτορα, Άγγελος Παπαθάνου.

Οι "σχέσεις" της ελληνικής ακροδεξιάς με το ξενοδοχείο ξεκινούν επισήμως το 2004, όταν πραγματοποιήθηκε στο President και το πρώτο συνέδριο της Χρυσής Αυγής. Στο συνέδριο, το οποίο έγινε στις 18-19 Δεκεμβρίου 2004 στο κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, είχαν παρευρεθεί σύμφωνα με το ρεπορταζ των εφημερίδων στελέχη της ιταλικής Alternativa Sociale και του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...