Η Ομοφοβία των Σκοπίων & η υποκρισία της Άνω Μακεδονίας

ΠΓΔΜ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ 

FYROM Activists Oppose Anti-Gay Constitution Change*



Ο Νίμιτς υπέβαλε τη νέα του πρόταση για την μετονομασία της ΠΓΔΜ, που θα πρέπει να αποδεχτούν επιτέλους και οι δύο πλευρές, με τίτλο Άνω Μακεδονία. Ας τους κάνουμε λοιπόν τη χάρη να αποδεχτούμε αυτήν τη σύνθετη ονομασία, γιατί στο τέλος ο ΟΗΕ θα μας γράψει και τους δυό στα παπάρια του.
Έτσι κι αλλιώς σε οποιοδήποτε διεθνές γλωσσολογικό ινστιτούτο κι αν απευθυνθούν ποτέ κανείς δεν πρόκειται να αναγνωρίσει πως η Βουλγαρική τους διάλεκτος έχει οποιαδήποτε σχέση με την Μακεδονική Ιστορία.

Θα τους αποδεχόμουν αν δεν διαστρέβλωναν την καταγεγραμμένη ιστορία αιώνων, τη στιγμή μάλιστα που εγώ κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να αποδομήσω τον Παπαρηγόπουλο. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε το παιχνίδι του κάθε Γκρούεφσκι όπως και δεν αναγνωρίζουμε την αξία του κάθε Σαμαρά.

Είναι να λυπάσαι το γειτονικό λαό όταν το 2013 ψάχνει στα μπαρόκ χαλάσματα για πολιτισμική ταυτότητα, αφήνοντας να σπαταληθούν εκατομμύρια για άχρηστα κτήρια με περίτεχνες προσόψεις, όταν ο μέσος πολίτης ζει στα όρια της φτώχειας.
Αν κρίνουμε από την Ελληνική μεταπολεμική εποχή ο Πατριώτης ή καλύτερα ο Εθνικιστής είναι η προβιά του απατεώνα και του λύκου.

Αλλά δεν θα συγχωρήσω το γεγονός ότι έφτιαξαν κράτος με τέτοιο τρόπο και δημιουργούνε τόσα προβλήματα και λένε τόσα ψέματα μόνο και μόνο γιατί αν και Βουλγαρόσποροι, οι ίδιοι μισούν τις Αλβανικές μειονότητες, τους Ρομά, τους Μουσουλμάνους, τους Εβραίους, τους Έλληνες, παρόλο το εμπορικό μας αλισβερίσι και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει εκεί, εκτός από κακές υπηρεσίες, ασχέτως αν πολυδιαφημίζονται στο CNN.
Δεν πρόκειται να συγχωρήσω τους Σκοπιανούς που έφτιαξαν ένα κράτος δανειζόμενοι ό,τι χειρότερο υπήρχε από θέμα παράδοσης και κουλτούρας και συμπεριφοράς και δημοσιονομικής πολιτικής και θρησκείας από εμάς και τους Βούλγαρους. Σίγουρα λοιπόν έχουμε περισσότερα κοινά από ότι διαφορές!
Θα μπορούσαμε τώρα να είχαμε συμφωνήσει σε ένα κοινό όραμα όπως το σχεδίασε ο Ρήγας Φεραίος, θα μπορούσαμε να είχαμε βρεί τη χρυσή τομή της αγάπης για τον αρχαίο πολιτισμό. Αλλά δυστυχώς ούτε αυτούς τους μπουρτζόβλαχους τους ενδιαφέρει ποιος δίδαξε τον Μεγαλέξανδρο, αλλά μέχρι που έφτασε ο στρατηλάτης. Όπως ακριβώς οι δικοί μας. Φανταστείτε να επικρατήσει εδώ η βλακεία της ΧΑ και να αρχίσουν να κάνουν τα δημόσια shows που έδινε η Χούντα, με παρελάσεις τύπου έναρξης Ολυμπιακών αγώνων, αλλά στην καρακιτς εκδοχή τους.

Στυγνή συντηρητική πατριαρχία λοιπόν.

Δεν θα τους συγχωρήσω πως ίδρυσαν ανεξάρτητη Ορθόδοξη εκκλησία με τη βοήθεια ενός απατεώνα Έλληνα κληρικού, που διέφυγε στα Σκόπια μετά από σκάνδαλο που τον εμφάνιζε ομοφυλόφιλο και με τάγκα. Τη στιγμή που η φυλή των Καλάς που μάλλον είναι οι μοναδικοί αληθινοί απόγονοι των στρατιωτών του Αλέξανδρου που αναμίχθηκαν με εκείνους τους λαούς, δεν έχουνε καμία σχέση με τον Χριστιανισμό ούτε το Ισλάμ αλλά με τον Ξένιο Δία. Ακόμα κι εκεί οι Βορειομακεντόνσκηδες προτίμησαν να αναπαράγουν το πρότυπο του "ελληνοχριστιανικού πολιτισμού".
Μακάρι να βγάλουν Καβάφηδες, αλλά δεν το πιστεύω, προτιμούν τα ποιήματα του Φοίβου.

Οι φυλακές τους είναι πιο απάνθρωπες από τις δικές μας, αλλά οι δικοί μας εγχώριοι, αντιδραστικοί, υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν τα στραβά μάτια για την ανυπαρξία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στη γείτονα, με τη δική τους βοήθεια όμως, ίσως και γιαυτό υπάρχουν και γιαυτό πληρώνονται, η δική μας χώρα χρεώνεται με όλο και περισσότερα πρόστιμα με αφορμή ανύπαρκτες σλαβομακεδονικές μειονότητες.
Τις ίδιες πουστιές που κάνει και το Τουρκικό προξενείο σε Μακεδονία-Θράκη αλλά τουλάχιστον όντως σε αυτήν την περίπτωση το Ελληνικό κράτος φάνηκε εντελώς μαλάκας απέναντι στους Πομάκους κι άφησε και στην τύχη τους τους Έλληνες μουσουλμάνους.
Άδικα λοιπόν έχασε τη ζωή του ο Παύλος Μελάς; Αφού το πρόβλημα των Κομιτατζήδων ποτέ δεν λύθηκε!

Θα λυθεί όμως είτε το θέλουν και οι δύο πλευρές είτε όχι το πρόβλημα της σεξουαλικότητας του Μεγαλέξανδρου. Ο έρωτας του ο παιδικός ήτανε άντρας και η πρώτη γυναίκα που αγάπησε και παντρεύτηκε ήτανε ξένη, ούτε Ελληνίδα Δωδεκαθείστρια, ούτε Μακεδόνισσα, ούτε Ιλλυριή!
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες και οι πιστοί τους δούλοι είτε το θέλουν είτε όχι θα αποδεχτούν τους ΛΟΑΤ πολίτες της Άνω Μακεδονίας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ίδια εθνικιστική κι ομοφοβική υστερία με εμάς εδώ.
Είτε το θέλουν είτε όχι οι διάφορες εκκλησίες εβραίων, χριστιανών και μουσουλμάνων υποκρίταρων και συμφεροντολόγων ετεροφυλόφιλων, θα αφήσουν τους ΛΟΑΤ πολίτες των Σκοπίων να ζήσουν ελεύθερα κι εμάς δική μας υποχρέωση δυστυχώς ή ευτυχώς είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους ΛΟΑΤ κοντοχωριανούς μας, ανεξαρτήτως τελικά πως θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται.

Ας προσευχόμαστε πως οι γείτονες, μόλις λύσουν το σεξουαλικό τους πρόβλημα και λιγδώσει και το άντερο τους, κάποια στιγμή στο μέλλον, να μην καταντήσουν σαν τους Νεοέλληνες, γιατί όπως και να αποκαλούνται, τα ίδια σκατά με εμάς θα γίνουνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...