Μιζερέλληνες gay straight τα ίδια σκατά

Τα σκατά των gay κυρίως-συνήθως ανδρών

1.Με την ιστορία του Κατίδη βρέθηκαν gay υποστηρικτές του.

2.Με τη Χρυσή Αυγή βρέθηκαν gay υποστηρικτές τους να θεωρούν ότι οι επιθέσεις σε άλλους ομοφυλόφιλους σε ανύποπτα μέρη και χρόνο ήσαν μεμονομένα περιστατικά.

4.Με τις τραβεστί/τρανς/διεμφυλικούς βρέθηκαν gay υποστηρικτές και πάλι της Αντρίλας και της Στρεητίλας θεωρόντας πως "καλά σου κάνουν" και σε απολύουν από τη δουλειά ή σε βρίζουν όλοι στο χωριό και το δρόμο ή, ή, ή, επειδή φοράς τακούνια και κραγιόν και δεν αποδέχεσαι πως γεννήθηκες άντρας...


5. Μερικοί gay άνδρες δεν θέλουνε να κατέβουν στο Pride γιατί α. είναι καλοί χριστιανοί β. δεν γουστάρουν να θεωρούνται το ίδιο με τις...αδερφές τις κουνιστές και τις Τρανσεξουαλ!

Βέβαια Μπέρτολτ Μπρέχτ ποτέ δεν διάβασαν!
Ούτε ο Καβάφης και ο Warhol θα ήθελαν να έχουν οποιαδήποτε σχέση και σύγκριση μαζί σας!

6. Με το γκέυ γάμο και υιοθεσία βρέθηκαν gay που το κατέκριναν, κρίνοντας βέβαια από τη δική τους συμπεριφορά και ζωή και αίσθηση της ελευθερίας. Ασχέτως αν μεγάλωσαν σε ετεροφυλοφιλική οικογένεια και αποφάσισαν κρυφά ή φανερά να αποδεχτούν την γεννετήσια φύση και κλίση τους, ασχέτως αν από τη μια αποδέχονται τους όρους της ετεροκανονικότητας.

Ε λοιπόν εφόσον οι ετεροφυλόφιλοι μας θέλουν μικροαστούς, ε αυτό και θα γίνουμε όσοι το θέλουμε. Με παιδιά σκυλιά και γαμπριάτικα κοστούμια!


Τα σκατά των στρέητ ανδρών και γυναικών

Με τις αν όχι ομοφοβικές έστω, αλλά σίγουρα ομοχλευαστικές διαφημίσεις βρέθηκαν διάφοροι straight να μας πουν ότι άδικα δαιμονιζόμαστε και που ακριβώς συναντήσαμε τον ρατσισμό εμείς και γιατί δεν διαμαρτυρηθήκαμε και για άλλες αντιgay διαφημίσεις;

Αρα εφόσον οι ετεροφυλόφιλοι ζείτε στον μικρόκοσμο σας σημαίνει οτι κι εμείς οι gay στην κοινωνία που θέλετε να διατηρήσετε, πρέπει

1. να μην διαμαρτυρόμαστε πως δεχόμαστε τον σεξισμό και τον ρατσισμό επειδή τον βιώνουν κι άλλοι, επειδή δεν είχαμε μάρτυρα, ή επειδή έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε; ο καθένας με τις επιλογές του! Θα μπορούσαμε κάλλιστα να διαλέξουμε το μοναστήρι!

2. να πληρώνουμε τη ΔΕΗ για να χουμε ρεύμα σπίτι μας άμα θέλουμε να βγούμε στο φως, γιατί ό,τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε μόνο μες στο σπίτι μας, μακρυά από τα αγνά σας βλέμματα που σκανδαλίζονται  με τις ομοφυλοφιλικές μας χυδαιότητες, ασχέτως αν εσάς που βρίζετε μπορεί να σας αρέσουν τσόντες με ανορεξικές!

Ομοφοβικοί Δηθενιάρηδες Ποτέ δεν θα γίνετε σαν αυτόν εδώ!
3. να μην διαμαρτυρόμαστε για την μια διαφήμιση αφού δεν διαμαρτυρηθήκαμε το ίδιο έντονα και για την προηγούμενη και μάλιστα αφού δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε οι ηλικιωμένοι που θα πρέπει να προσβλήθηκαν με τις διαφημίσεις του εοπυυ ή αφού δεν υπήρξε καμία άλλη ομάδα που να θίχτηκε και να διαμαρτυρηθεί για το διαφημιστικό εμπαιγμό της
Αντιθέτως εμείς πρέπει πούμε ευχαριστώ κι ας μας παρουσιάζουν μόνο ως καρικατούρες, σε αυτές τις εταιρίες που βγάζουν λεφτά πάνω στις πλάτες μας και δημιουργούν συνθήματα και πρότυπα που την επόμενη μέρα χιλιάδες κωλόπαιδα στα σχολεία θα βρούνε πάτημα εφαρμόζοντας το γνωστό bullying στον πιο αδύναμο ή gay παιδί της τάξης!
Φυσικά πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ που το ΕΣΡ μοιράζει πρόστιμα για λουκούμια όταν προβάλλονται Gay φιλιά, που η τηλεόραση πάντα θολώνει εκπομπές με gay περιεχόμενο, κυρίως το mad και το mtv, που αποσιωπήθηκε η ιστορική ομιλία του Ομπάμα. Φυσικά να λέμε ευχαριστώ που γίνονται μονάχα αρνητικές αναφορές στους ΛΟΑΤ και ποτέ θετικές και πάντα με πρωταγωνιστές καρικατούτρες.

4. αφού εσείς είστε στρέητ και δεν σας αγγίζουν τα προβλήματα μας και δεν βιώνετε τις ίδιες εμπειρίες, σημαίνει ότι έχουμε απλώς παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις, άρα ας πάμε και στο ψυχιατρείο εεε?
Επειδή δηλαδή κάποιος είναι ακόμα παρθένος σημαίνει πως ούτε και οι υπόλοιποι γύρω του κάνουν σεξ.

5. αφού δεν είναι τίποτα το τρομερό να είσαι gay γιατί να κάνεις pride;  άρα δεν υπάρχει πρόβλημα που όλες οι χώρες της Ευρώπης το πραγματοποιούν και ενισχύεται η τουριστική τους οικονομία, ούτε που εμφανίζονται κάθε χρόνο μια χούφτα φασιστών στην Αθήνα και σε άλλες υπανάπτυκτες πόλεις των Βαλκανίων, να κράξει και να τραμπουκίσει, επειδή θα βρίσκεστε εσείς οι πανέξυπνοι στρέητ εκεί να μας προστατέψετε (???) όπως κάνατε τόσα χρόνια???
Από σελίδα Χρυσαυγιτών στο Facebook

6. Κατηγορείτε το athens pride ότι παίρνει λεφτά απ΄το δήμο, επειδή λόγω ασχετοσύνης και παράνοιας δεν ξέρετε πως το να προσφέρει ο δήμος την έγκριση του αποτελεί κάτι εντελώς τυπικό. Ενώ μάλιστα κράζετε και αναρωτιέστε ποιος θα μαζέψει τα σκουπίδια, εσείς που κατά τα άλλα δεν έχετε συμμετάσχει σε εθελοντικό πρόγραμμα ποτέ, είναι λογικό να μην γνωρίζετε επίσης πως το Pride μετράει πολλούς εθελοντές οι οποίοι μαζεύουν τα σκουπίδια μετά το τέλος της εκδήλωσης.

7. Με το φετινό σύνθημα του Athens Pride αποφασίσατε ότι είναι λόγος για να μην έρθετε στη γιορτή μας επειδή θιχτήκατε. Λες κι εσείς που δεν θα έρθετε είχατε έρθει ποτέ! Λες και οι φιλενάδες μου που έρχονται κάθε χρόνο και βρίσκουν και γκόμενο (όχι σαν εσάς...), θα κοιτάξουν την αφίσα για να έρθουν να περάσουν όμορφα!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκε και η Χρυσή Αυγή  βρε, αλλά εκείνη θα έρθει για να μας δείξει εμάς...που τολμήσαμε να τους προκαλέσουμε έτσι..

Όχι πως οι straight που σχολιάζετε τόσο επιθετικά κι αρνητικά για μια προβοκατόρικη αφίσα, είστε βλήματα ή απλώς φασίστες και ψάχνατε ευκαιρίες, αλλά έτσι προς πληροφόρηση σας το φετινό σύνθημα και η αφίσα αποτελούν πρόκληση και τσίγκλισμα προς τους απανταχού φασίστες και κυρίως στην άνοδο της ΧΑ, γιαυτό και η φράση "η Αθήνα είναι δική μας/δικιά μας", αλλά φαίνεται έπρεπε για να το καταλάβετε εσείς οι Politically Correct να τη γράψουν οι εμπνευστές με λάθος ορθογραφία για να πιάσετε το τόσο δύσκολο πια νόημα και άσχετο με την εποχή μας....

Φυσικά στον Επιτάφιο όλοι θα πάτε, αφού η κοινωνία είναι έτοιμη για τη ΧΑ και για να ζήσει ξανά την εποχή της Γερμανίας λίγο πριν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Άντε στρεητόνια χέσαν οι έξυπνοι και βγήκατε! Μην σώσετε και πατήσετε ποτέ το βρωμοπόδαρο σας στο Pride!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...