Μια βραδιά στις ΚΟΥΚΛΕΣ της Αθήνας

Αθηναϊκό Drag Show από total Queens no matter what!

Επιτέλους άλλαξε το μικρό μαγαζί στο Κουκάκι, μεγάλωσε, τώρα οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν πιο άνετα το υπέροχο τρίωρο show, στο ιστορικό πλέον Koukles bar της οδού Ζαν Μωρεάς κάπου σε ένα  στενάκι κάθετο της Συγγρού.

Μια μεγάλη παρέα ένα μεγάλο πάρτι.

Μόνο κωλόμπαρα ή μπουζούκια, ούτε ένα burlesque show δεν έχει η Αθήνα, ευτυχώς πάντα τη διαφορά την κάνουν οι gay, οπότε κι αποκτήσαμε έναν άνετο αλλά κυρίως αστραυτερό χώρο με φανταχτερή διακόσμηση και φλογερές υπάρξεις, που αν ήταν μεγαλύτερο σίγουρα θα είχε γίνει τρελή μόδα. Ή μήπως αν ήταν πιο ανοιχτά μυαλά και πιο καυλιάρηδες οι Αθηναίοι;

Ό,τι και να δείς σε φωτογραφίες ή σε videos δεν πρόκειται να καταλάβεις, πρέπει να πας να το ζήσεις να εισπνεύσεις την ατμόσφαιρα, κάτι σαν παραμύθι.
Αν ψάχνετε να βρείτε την Μπέλου ή την Μερκούρη θα τις βρείτε σίγουρα παρασκευοσάββατο σε αυτή την μικρή κόκκινη φωλιά.
Τώρα προστέθηκε και live τραγούδι με ρεμπέτικα, έτσι για να βλέπουν μερικοί μερικοί ποιοι είναι που κρατάνε σταθερές αξίες και συνεχίζουν την παράδοση!

Εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι πως στο μαγαζί όχι μόνο έρχονται στρέητ ζευγάρια και μεγάλες παρέες αντρών και γυναικών ή νύφες για μπάτσελορ πάρτι, αλλά εργάζονται κιόλας στρέητ αγόρια και κορίτσια που συμμετέχουν και στα show!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...