Υπέροχοι Χρυσαυγίτες γονείς (πόσο καλύτεροι είναι από τα ΛΟΑΤ ζευγάρια;)

Αν οι gay πληρώνουμε το τίμημα των...επιλογών μας, άρα θα πρέπει να ξεχάσουμε την ιδέα ότι μπορούμε να γίνουμε γονείς, γιατί αλήθεια δεν πληρώνουν το ίδιο τίμημα οι φασίστες και οι νεοναζί για τις ιδέες τους;
Για ποιο λόγο το κράτος και οι κοινωνικοί λειτουργοί επιτρέπουν αυτήν την κατάσταση;
Αν υπάρχει θεός γιατί γεννά τέτοια τέρατα και τους δίνει μάλιστα τη δυνατότητα να γεννήσουν με τη σειρά τους ακόμα περισσότερα;
Αφού μια λεσβία μαμά και άλλη μια λεσβία μαμά είναι καταδικασμένες να μεγαλώσουν ένα παιδί κορίτσι ή αγόρι που θα επιλέξει κι αυτό να γίνει λεσβία, όπως λένε οι διάφοροι εχθροί του δικαιώματος στο γάμο και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τότε σίγουρα βάση αυτής της δικής τους απόλυτης θεωρίας, θα πρέπει το κράτος να παίρνει τα παιδιά αμέσως μόλις γεννηθούν από εκείνους που δηλώνουν, ανοιχτά τουλάχιστον, υποστηρικτές του Χίτλερ, του Παπαδόπουλου και του Μηχαλολιάκου.
Αυτοί βέβαια οι τραγικοί τύποι που θεωρούν πως Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι, δεν καταλαβαίνουν πως ομοφυλόφιλος γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, ή τουλάχιστον αν σου αρέσει και αυτό δεν παραμένεις αποκλειστικά ομοφυλόφιλος. Κρίνουν φυσικά από τη δική τους εκπαιδευτική ανικανότητα, θεωρώντας πως αφού ο κανακάρης τους μεγαλώνοντας εμποτίζεται με τις απάνθρωπες κι εθνικιστικές τους ιδέες ή μιμούμενος διαλέγει την ποδοσφαιρική ομάδα τάδε και όχι δείνα, τότε έτσι θα γίνει και με τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Άρα όσοι μεγάλωσαν σε σπίτι με χωρισμένους γονείς είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν και οι ίδιοι χωρισμένοι, χωρίς φυσικά να χρειαστεί να παντρευτούν κιόλας!

Δεν περιμένουμε φυσικά η κοινωνία να αλλάξει στο άψε σβήσε, άλλωστε 10 χρόνια πριν όσα παιδιά ανήκαν σε χωρισμένους γονείς ή δεν είχαν βαφτιστεί ένιωθαν και ήταν δαχτυλοδειχτούμενα. Αργότερα αποδείχτηκε πως όσοι κρατούσαν σφιχτά στο μυαλό τους το ετεροφυλικό αυτό παραδοσιακό πρότυπο οικογένειας, έκαναν λάθος και η ζωή προχώρησε και η απόδειξη που ήρθε ήταν αρκετή για να αλλάξουν γνώμη και η κοινωνία να αγκαλιάσει και τα παιδιά χωρισμένων γονιών αλλά και τα αλλόθρησκα.
Είναι σίγουρο λοιπόν πως με τον καιρό θα αποδειχτεί, όχι επειδή το υποστηρίζουν ομάδες παιδιάτρων των ΗΠΑ, πως και οι ομόφυλες οικογένειες το ίδιο δυνατά κι ευτυχισμένα παιδιά θα προσφέρουν στην κοινωνία μας, ενώ παράλληλα θα δοθεί και σε αυτές η ευκαιρία να αποδείξουν πως όντως μπορούν, αλλά και στα ορφανά παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...