Οι καθυστερημένοι της συστημικής ΧΑ, τα άτομα με διανοητική αναπηρία κι εμείς;


Είχα πάει εθελοντής οδηγός στους Special Olympics όπου για πολλοστή φορά η Ελλάδα ξεφτιλίστηκε, αφού η οργάνωση ήταν άθλια, οι εγκαταστάσεις παρατημένες από καιρό και βρώμικες, οι συμμετέχοντες των ξένων χωρών διαμαρτύρονταν συνέχεια, αλλά τα λεφτά που φάγανε οι εγχώριοι απατεώνες και διοργανωτές ήταν άπειρα και δεν θα επιστρέφονταν.
Ποιος δεν θυμάται το πόσες ώρες βρέθηκαν στον ήλιο τα παιδιά με κινητικά προβλήματα περιμένοντας στις θέσεις τους για την τελετή έναρξης, την προηγούμενη νύχτα κάποιοι είχαν κοιμηθεί σε υπαίθρια αυτοσχέδια στρωματσάδα εντός του Καλλιμάρμαρου, ενώ η λεωφόρος Β.Σοφίας είχε κλείσει απροειδοποίητα προκαλώντας τραφικ σε όλη το υπόλοιπο κέντρο. Εγώ σαν εθελοντής πέρασα όμορφα, περίμενα για ώρες να διαγωνιστεί η Ελβετική κι Ιρλανδική ομάδα, επειδή αν και το ραντεβού στο στάδιο του Φαλήρου ήταν για τις 9 το πρωί, οι  Έλληνες διοργανωτές είχανε κάνει λάθος...παράλληλα δεν είχαμε gps οπότε όσοι δεν ξέραμε, αν και μας βάλαν για οδηγούς έπρεπε να ανακαλύψουμε μόνοι τις διαδρομές.


Από την άλλη πρώτη φορά ερχόμουν σε επαφή με αυτά τα ξεχωριστά άτομα, ακόμα δεν κατάλαβα τις διαφορές τους βάση των ομάδων που ανήκαν και των αναγκών που αντιμετώπιζε το κάθε παιδί, ακόμα δεν έμαθα να τα ξεχωρίζω και να τα αποκαλώ με τον πολιτικώς ορθό τους όρο.
Που πας και τι μας λες με τέτοια Φάτσα;
Αυτό που κατάλαβα όμως είναι πως όταν έμπαιναν στο αυτοκίνητο και τους έβαζα μουσική χαμογελούσαν όλη την ώρα, με ρωτούσαν πράγματα κι εγώ τους απαντούσα σε μια γλώσσα που δεν είχα συνεννοηθεί ποτέ άλλοτε, μου χάριζαν και διάφορα δώρα αν τύχαινε να με συμπαθήσουν ή να θεωρήσουν πως ήμουνα καλός οδηγός.

Συμμετείχα λοιπόν σε μια ακόμα προσπάθεια παιδιών από όλο τον κόσμο να αποδείξουν ότι παρόλα τα προβλήματα τους μπορούσαν να προσφέρουν και να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στη ζωή και μια θέση στη σκληρή κοινωνία μας.

Σήμερα για ακόμα μια φορά οι πραγματικοί καθυστερημένοι της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να ανοίξουν τον οχετό τους και να μας υπενθυμίσουν πως στη σημερινή δημοκρατική Ελλάδα και τηλεόραση είναι σωστό και εύκολο να μπερδεύεις την Ρητορική Μίσους με την Ελευθερία του Λόγου. Να ρίχνεις πρόστιμα χιλιάδων ευρώ επειδή εμφανίζονται σκηνές με δύο άντρες να φιλιούνται αλλά να μην πέφτει καρφίτσα όταν νεοναζί βουλευτές ονειρεύονται την εξόντωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Οι ψυχανώμαλοι δηλαδή της Χρυσής Αυγής θα βάλουνε την ταφόπλακα τους από μόνοι τους;

Τι ακριβώς προσφέρουν όλοι αυτοί οι Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι και στελέχη, στην Ελλάδα και ύστερα στην ανθρωπότητα, που αν και δεν ανήκουν στους ΑΜΕΑ ή στα σπαστικά ή στους μετανάστες ή στους Εβραίους ή στους gay, είναι τόσο γραφικοί και τόσο παρανοϊκοί που αν τους δινόταν η ευκαιρία θα σκότωναν την μάνα τους για να αποδείξουν πως "γίνεται πόλεμος των ΕΛ στο διάστημα" και πως ο Ομπάμα είναι "φιδόμορφος δρακόνος" ;
Ποιος τους είπε πως έχουμε ή θέλουμε να έχουμε οι υπόλοιποι το ίδιο dna μαζί τους; 

Μόνο που σε κάνουν να συμπαθείς τους υπόλοιπους πολιτικούς, καταλαβαίνει κανείς πόσο συστημική είναι η ΧΑ και τι μεγάλη διευκόλυνση τους προσφέρει. Ποιος να περίμενε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα μας βγει αντιφασίστας και πως οι παχουλοί και οι χοντροί θα σχηματίσουν μέτωπο υπεράσπισης του Μπένυ;
All together for ever?

Όταν βέβαια οι Κουκουέδες (επιτέλους ξύπνησαν τα ζόμπι) σε πετούν στο λιμάνι των Χανίων* και έρχεσαι εσύ μετά και λες πως "όποιος σου πάει κόντρα θα τον πετάξεις στη θάλασσα" ε πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ χαζός, να έχεις μεγάλο θράσος όσο και ελάχιστη αξιοπρέπεια.

Η συμμορία πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αφού παραβιάζει κάθε δημοκρατική αξία με τις ευλογίες των μπάτσων και των διαφόρων γνωστών-άγνωστων χρηματοδοτών της*. Να τεθεί εκτός νόμου για να χάσουν τον μπούσουλα όσοι έχουνε βρεί εκεί καταφύγιο. Άλλωστε έχει αποδειχτεί ιστορικά πως πάντα σαν αγέλη δρούσαν, μόλις κηρυχτεί παράνομη η συμμορία θα εξαφανιστούν και οι διάφοροι καθυστερημένοι "χοντροί και γελοίοι" που την απαρτίζουν και αισθάνονται πως επιτέλους υπάρχουν.
Να βρεθεί και πάλι στο 0%, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς οι αντιεξουσιαστές και αναρχικοί δεν συμφωνούν με τις εκλογές οπότε και δεν δημιούργησαν ποτέ κόμματα για να συμμετέχουν στους δημοκρατικούς θεσμούς, ήσαν πάντα τίμιοι, αντίθετα από τους ημιμαθέστατους εγγονούς δωσιλόγων, ρουφιάνων, μαυραγοριτών, χιτών, φιλοκατοχικών*, που βάφτισαν ξαφνικά τον ναζιστικό χαιρετισμό ως Δωρικό*, ασχέτως αν οι Δωριείς εκείνης της εποχής ήταν οι αντίστοιχοι "λαθρομετανάστες-εισβολείς".
Να σβήσει λοιπόν από τον πολιτικό χάρτη η οργάνωση που μαζεύει όλα τα απολίτιστα, αστοιχείωτα και αμόρφωτα νεάντερνταλ κυρίως δύσμορφα πλάσματα ενός θεού που επικαλούνται με όποιον τρόπο τους συμφέρει πάντα. Που δίνει το περιθώριο στην ακαλλιέργητη και άλλοτε υποτακτική πλέμπα που φθονεί τον πλούτο των άλλων, να δικαιολογείται για την αγραμματοσύνη της επειδή δεν "πήγε στα κολέγια" όπως τα "άπλυτα-αναρχικά πλουσιόπαιδα των ΒΠ" αλλά στην ανωτάτη οπαδική με μάστερ στη γκαρσονική, που επιτίθεται στο διαφορετικό από άγνοια και φόβο, που δημιουργεί παραμύθια και διαστρεβλώνει την ιστορία για να λυτρώνεται από την ανικανότητα της* και να μετατοπίζει το πρόβλημα αλλού.

Όταν επιτέλους κηρυχτεί παράνομη ίσως μετά και ο κάθε Κατίδης αποφασίσει να μάθει πως πρέπει να σέβεται το άθλημα που του δίνει τόσα λεφτά και δόξα, που επηρεάζει περισσότερο κι από την πολιτική και κυρίως τη νεολαία, αντί να συνεισφέρει, ο κάθε δήθεν μετανιωμένος 20χρονος παίχτης με τατουαζ της πλάκας, στον εκμαυλισμό συνειδήσεων ας κοιτάζει να μαθαίνει τουλάχιστον πως στην ομάδα που παίζει στα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής υπήρξε αντιστασιακός ποδοσφαιριστής που εκτελέστηκε για τον αγώνα του.
Στη Γερμανία το εθνικιστικό κόμμα των νεοναζί αναγκάστηκε να κάνει συνέδριο σε σταθμό πάρκινγκ, αφού κανείς πολίτης ιδιοκτήτης δεν θέλησε να παραχωρήσει τον χώρο του για την διεξαγωγή του συνεδρίου τους. Στο Ελλάντα οι σύγχρονοι συνεργάτες-μαυραγορίτες-εθνικόφρονες ψοφάνε να ενοικιάζουν τους χώρους τους για στεγάζονται τα γραφεία του Μηχαλολιακέϊκου.
Οι κατά τα άλλα απόγονοι Σπαρτιατών βρε, που θυσιάζουν την αυριανή τους ελευθερία για τα τάλαντα...

Η Αστυνομία δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα και να απαλλαγεί από τους σαδομαζοχιστές που βρίσκονται σε όλες της τις βαθμίδες. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι Αριστεροί εκεί μέσα ή πιο δημοκράτες οπότε μια ελπίδα μένει. Οι πρακτικές της έχουνε γίνει πλέον γνωστές και στην κανονική Ευρώπη!*

Τέλος η Χριστιανική Εκκλησία αλλά και οι διάφορες νέες εκκλησίες του Δωδεκάθεου πρέπει να αποφασίσουν να διαχωρίσουν τη θέση τους και την ιδεολογία και τη λογική τους από τους νεοναζί εθνικιστές, που ονειρεύονται εργοστάσια θανάτου με το πρόσχημα της σωτηρίας της πατρίδας και το περιτύλιγμα του σταυρού και του κίονα.
Όσον αφορά τον θεσμό της Αστυνομίας, μόνο αν καταφέρουν να διεισδύσουν σοβαροί άνθρωποι σε καίριες θέσεις θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και όχι συνεχώς προς το χειρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...