STRAIGHT ΠΑΝΤΟΥ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Δεν θεωρείς σωστό να μεγαλώνουν οι gay παιδιά έτσι??? Γιατι φυσικά ως μικροαστός κι εσύ θα σε στιγμάτιζε να σε μεγάλωναν δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες επειδή στο σχολείο τα παιδιά και οι ΑΙΛΗΝΕΣ γονείς τους θα σε κορόιδευαν....θα τους άφηνες? θα τους άφηνε το κράτος που σου ζητάει μάλιστα να πληρώνεις φόρους και να στρατεύεσαι?
Ε λοιπόν εσύ θα στιγματιζόσουν και θα ένιωθες άσχημα και για άλλους λόγους όπως εαν χώριζαν οι γονείς σου, ή αν ήσουν μισός από Αφρική, ή αν ήσουν απτην Αλβανία, ή αν ήσουν χοντρός, γυαλαμπούκας, φαλακρός κοντός και πολλά άλλα... έτσι είναι η κοινωνία εσάς των Στρέητ των τόσο φυσιολογικών και σπουδαίων ετεροφυλόφιλων! Τόσο γαμάτη που κατηγορείτε οτιδήποτε διαφορετικό συμβαίνει για να νιώθετε εσείς καλά μες στη μιζέρια σας!
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως κανένας gay καμία τρανς καμία λεσβία δεν μεγάλωσε μέχρι τώρα σε gay περιβάλλον με gay γονείς....όλοι μας με εσάς τους ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ μεγαλώσαμε που μια το παίζετε Αριστεροί μια Φιλελεύθεροι αλλά τελικά όλοι σας ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!!

Όταν οι στρεητ συμμαθητές μου με πείραζαν, έτρωγαν ξύλο, ποτέ δεν είχα συμμορία για να δέρνω όσους με πείραζαν, πάντοτε μόνος μου αντιστεκόμουν, οπότε τελείωνε το νταβαντούρι και έμαθαν να με σέβονται, εσείς οι ετεροσκατόφιλοι όμως πάντα σε αγέλες επιτίθεστε, εκεί που νιώθετε ασφάλεια, πάντοτε όλοι μαζί καμώνεστε τους μάγκες!

Μάλλον γιαυτό μας ζηλεύετε και μας μισείτε, γιατί απενεχοποιήσαμε το σεξ και την καύλα, γιατί τα παιδιά σας μας αγαπούνε περισσότερο από σας όταν μας μάθουν, γιατί δημιουργήσαμε τέχνη και πολιτισμό και μέρη για να διασκεδάζετε, γιατί ακόμα και η Μύκονος gay είναι, η Ελληνική σας Ιμπιζα, για την οποία είστε περήφανοι, που μαζεύεστε εκεί σαν τις μύγες, σε ό,τι φτιάξουμε και μετά μας λέτε ανώμαλους!

Γιατί και ο μόνος διεθνώς αναγνωρισμένος κι αγαπημένος ποιητής για τον οποίο είστε περήφανοι, ΠΟΥΣΤΗΣ ήταν!

..αλλά να μου πείς τι είδους Έλληνας? Αφού Αλεξανδρινός και Ευρωπαίος ήτανε!

Δεν είναι έτοιμη λέει η Ελληνική Κενωνία για Γκέυ Γάμους και Υιοθεσίες, αλλά είναι έτοιμη για Μνημόνια, Τρόικες, Χρέη, Πολέμους, Θρησκευτικούς Φανατισμούς, Ασθένειες, Ρημαγμένο σύστημα υγείας και ορφανοτροφεία και παιδιά εγκαταλελειμμένα.

Ετεροφυλόφιλοι είστε τόσο άχρηστοι και άξεστοι που ακόμα και εσείς οι ίδιοι δεν αφήνετε ο ένας τον άλλο να υιοθετήσετε τα ορφανά σας και να φροντίσετε σωστά μερικά παιδάκια σε αυτή τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...